Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 200 10
Call-Girls
314351
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σήμερα κλείστηκε ραντεβού με την Μαρία στα βόρεια η κοπέλα ήρθε στην ώρα της ήταν πολύ ευγενική απέναντι μου και πολύ επικοινωνίακη
Στα του αγώνα παίχτηκε γλυφομουνι όπως μου το ζήτησε πιπα αφιλτρη βαθιά και υγρή πρώτος γύρος στα τέσσερα το Μαράκι και με έβγαλε of να αδειάζω στην πλάτη της και στα όμορφα κωλομεριατης αρκετή ποσότητα σπέρμα
Αφού κάναμε ντουζάκι και τα είπαμε λίγο με πλάκωσε σε μία πιπα όπου με τρέλανε δεύτερο γύρος παίχτηκαν πολλές στάσεις το Μαράκι από πάνω και να δίνει πόνο το Μαράκι ιεραποστολικο και καρφώματα και το Μαράκι στα τέσσερα όπου το στέγνωσα το τέλος ήρθε με 69 και το Μαράκι να τα παίρνει όλα στο στόμα
Και αυτή την στιγμή που γράφω είμαι σε άλλο πορνοξενοδοχείο και δεν λέει να μου πέσει περιμένοντας άλλο άλογο να με ξεκαυλοση από την ζημιά που μου έκανε η Μαρία
Στα του αγώνα παίχτηκε γλυφομουνι όπως μου το ζήτησε πιπα αφιλτρη βαθιά και υγρή πρώτος γύρος στα τέσσερα το Μαράκι και με έβγαλε of να αδειάζω στην πλάτη της και στα όμορφα κωλομεριατης αρκετή ποσότητα σπέρμα
Αφού κάναμε ντουζάκι και τα είπαμε λίγο με πλάκωσε σε μία πιπα όπου με τρέλανε δεύτερο γύρος παίχτηκαν πολλές στάσεις το Μαράκι από πάνω και να δίνει πόνο το Μαράκι ιεραποστολικο και καρφώματα και το Μαράκι στα τέσσερα όπου το στέγνωσα το τέλος ήρθε με 69 και το Μαράκι να τα παίρνει όλα στο στόμα
Και αυτή την στιγμή που γράφω είμαι σε άλλο πορνοξενοδοχείο και δεν λέει να μου πέσει περιμένοντας άλλο άλογο να με ξεκαυλοση από την ζημιά που μου έκανε η Μαρία
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2025
Είναι εύκολη στη εποικινωνια/κανονισμα ραντεβού?
![Arxontas tou skotous](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/222/222580.jpg)
Arxontas tou skotous
02 Φεβρουαρίου, 2025
Ναι κλείστηκε με τέσσερα μήνυμα
G
G1100XX
03 Φεβρουαρίου, 2025
Το Μαράκι είναι αστεράκι μακράν ,αλλά και πολύ καλό παιδί .....έχω κάτι χρόνια να βρεθώ μαζί της,αλλα θα την τιμήσω σύντομα...
![makis254](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/99/99787.jpg)
makis254
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3