Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 20214
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με το ενδιαφέρον μου στραμένο σε εγχώρια κορίτσια αποφάσισα να βγώ ραντεβού με την Ιωάννα. Συννενόηση με το γραφείο άψογη και συνάντηση σε μέρος δικό μου σε ώρες που βόλευαν και τους δύο.

Μου σκάει λοιπόν ένα φρέσκο κοριτσάκι, με χαριτωμένη φάτσα κωλαράκι βυζάκι σούπερ και γενικά ευχάριστη παρουσία. Καθαρή και μοσχομυριστή και περιποιημένη στα όλα της.

Ξεκινάμε σιγά σιγά και τα φιλάκια δίνουν και παίρνουν και εύκολα καταλήξαμε στη πίπα. Ωραία και σωστή με έβαλε στο παιχνίδι. Το κορίτσι ξέρει να γλύφει και ήθελα να συνεχίσω μέσα της για να δούμε όλη την εικόνα. Σεξάκι ιεραποστολικό στην αρχή και μετά cowgirl το κορίτσι ανταποκρίθηκε στο tempo με το παραπάνω. κατάθεση σε σκουφάκι για κλείσιμο πρώτου γύρου.

Στη συνέχεια μετά το φρεσκάρισμα και χαλαρή κουβεντούλα, βρεθήκαμε στο πάτωμα να με γλύφει πάλι. Αυτη τη φορά πήρα το χρόνο μου για να απολάυσω την πίπα της. Συνεχίσαμε μετά με τεσσαράκι γιατι ήθελα να έχω σε πρώτο πλάνο την κωλάρα που είδα με το calvin στριγκάκι και συνεχίσαμε κάπως έτσι μέχρι και το τέλος του δεύτερου γύρου.

Το κορίτσι βγάζει ωραία καύλα, την ευχαριστήθηκα αρκετά και σίγουρα θα ξαναπροτιμήσω τις υπηρεσίες της στο μέλλον.

Μέχρι την επόμενη φορά μύστες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kinky_Savage_69
Νέο Μέλος
32
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, SEXTYPHOON, elpotero και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2025
Έχει ωραίο πρόσωπο;
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1