Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 8 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Συνάντηση με την Ηλέκτρα στο τουρ που έκανε μέσα στο μήνα (δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα), καθώς δεν μπορούσα να βρώ την Σοφία την κοκκινομάλλα όσες φορές ρώτησα. Δε θα ασχοληθώ με τα της εμφάνισης, καθώς ο λόγος που πήγα ήταν οι σχετικά καλές κριτικές που διάβασα.
Για 1 ώρα πήγαινα, εν τέλει έκατσα μισή, καθώς δεν την έβλεπα και πολύ ψημένη να "δουλέψει". Υποδοχή κρύα, αλλά οκ την περίμενα από τις κριτικές. Σε κάποια φάση όμως γυρνάει και μου λέει ότι "δεν περίμενε Incall αυτή την ώρα", κάτι το οποίο άρχισε να με ξενερώνει. Να σημειώσω ότι ήταν νωρίς, οπότε δεν μπορώ να πω για περασμένη ώρα.
Γενικά δεν έχω και πολλά να πω, καθώς προσέφερε λίγα πράγματα, κρύα πράγματα, έριξα έναν γαμήσι για το παλμαρέ και στο ενδιάμεσο κι αφού την είδα ότι δεν ήταν και πολύ ορεξάτη, την είπα να το λήξουμε. Μίλησε με το γραφείο, είπε οκ και το λήξαμε.
Δηλαδή εκεί στο γραφείο είστε σοβαροί;; Στην περίπτωση αυτή μου φταίει περισσότερο το γραφείο, παρά η κοπέλα. Αυτά...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
23
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, Pa Luki Luk και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2025
Πολύ περίεργο!!! Ηλέκτρα είναι μία πολύ δυνατή συνοδός ευγενέστατη καιι πρόθυμη για δουλειά όσες φορές έχω κάνει διπλό μαζί της αφήναμε τις καλύτερες κριτικές. Ίσως δεν ήταν η μέρα καλή να δίνεται δεύτερες ευκαιρίες!!!!

Έμεις θα βρισκόμαστε αθηνα 1 Μαρτίου!!!. Αν μας χρειαστείς! Χαμόγελο
review reaction 3 hornyasfuck
01 Φεβρουαρίου, 2025
Θα ξεκινήσουν από κάτω τα "ε μωρέ δεν θα είχατε χημεία" ???
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2