Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 9 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ο τιτλος τα λεει ολα.
Θα συναντησετε την κοπελα των φωτογραφιων, με τρομερη διαθεση και μπριο. Κουκλα, ψηλη με βραζιλιανικη περηφανη κωλάρα!
Μπηκε μεσα φορτσατη, χορευοντας και τραγουδωντας. Brazil Baby ελεγε και ποζαρε στους καθρεφτες. Αφου εδωσε βαθια γλωσσοφιλα και τσεκαρε τι την περιμενει πιανοντας το εργαλειο που ειχε ηδη σουζαρει, πηγε να φρεσκαριστει.
Βγηκε στο πενταλεπτο με σεξι εσωρουχα και συνεχισε να χορευει με την πουτσα στο στομα. Μιλαμε για τρελοκομειο. Πιπα σε ολα τα σημεια του δωματιου για να κοιταζετε στον καθρεφτη και στην ερωτηση μου αν θα παμε απευθειας για κωλο ζήτησε λιγο κανονικο σεξ πρωτα. Δεν χαλασα χατηρι και μετα απο 5 λεπτα σεξ στα 4 εβαλα λιγο KY στο δαχτυλο, και προετοιμασα την βραζιλιανικη κωλαρα της για ανοιγμα. Δεν χρειαστηκε να πω τπτ αλλο, τον πηρε μονη της, τον εβαλε μεσα και στηθηκε ετσι ωστε να τον φαει οσο πιο βαθια γινεται. Fuck me baby να φωναζει και fuck my ass hard. Δεν χαλασα χατηρι αλλα το θεαμα και το καλεσμα της με εκαναν να τελειωσω εντος της κωλαρας της στο 5λεπτο.
Ακολουθησε φρεσκαρισμα και για τους δυο και small talk με την κοπελα να συνεχιζει να ποζαρει στους καθρεφτες και να γελαει ασταματητα. Πολυ συντομα τον μπουκωσε και την σηκωσα και πηγαμε στον καναπε όπου επεσε στα γονατα και περιποιηθηκε τα παντα με επιμελεια. Ακολουθησε ενα δευτερο επικο κωλογαμησι για 20λπτα σε καναπε και κρεβατι και στο τελος αφου την εβαλα ανασκελα στην ακρη του κρεβατιου με το προσωπο της αναμεσα στα ποδια μου να γλυφει τα μπαλακια με λυσσα, τελειωσα μουγκριζοντας στα βυζια της. ΕΠΙΚΟ γαμησι!
Πριν κλεισω να πω πως η κοπελα ειναι η χαρα της ζωης και αν ειστε καθαροι ξυρισμενοι και εγυενικοι θα κανει οτι της ζητησετε με χαρα και το αναλογο αντιτιμο.
Κλεινοντας να παρακαλεσω το γραφειο να προστατεσει τετοιες κοπελες απο ουγκανους ,τριτοκοσμικους που τις κακομεταχειριζονται. Ειδα μελανιες και στα δυο της χερια και οταν την ρωτησα μου ειπε violent client. Ευτυχως μου ειπε πως αυτη ειναι η εξαιρεση και οι περισσοτεροι της συμπεριφερονται πολυ ευγενικα.
Να σαι καλα Gabrielly και να χαριζεις χαρα κοριτσι μου!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 28, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, doc_lin, Kimi13 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2025
Ω ρε τι μεγαλεία ζούμε!
Ωραίος ο παίκτης!
Έτσι!
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, Senteron, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1