Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 17 10
Call-Girls
69441
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Kαλημερα στους μυστες του παιδοτοπου.βλεπω οτι σφυζει.απο γαμηκους,χυστες ,πορνοδιαστροφικους που ποσταρουν τα γαμησιατικα τους ΕΥΓΕ η οικονομια παει καλα που πιστευω οτι ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ παιρνει τα οικονομικα στοιχεια του SITE και τα τοποθετει στα στατιστικα του κρατους ασε που πιστευω οτι ειναι μελος και ποσταρει κριτικες.Η ωρα ειναι 03,50 η εν λογο εχει εταιρα εχει φυγει βλεπω μια ωραια ταινια στο σταρ πινω ζυμωσεις κριθαριου και απο το ξενοδοχειο θα φυγω πρωιας για να παω στην δουλεια.Προσπαθω να κλεισω καποια αλλη εδω και καιρο απο το γραφειο ΑΛΛΑ ΔΕΝ.Μου προτειναν την συγκεκριμενη οπως εχω ξαναγραψει δεν ειμαι φαν των λατινων σε σχεσεις εχω περασει καλα μαζι τους επειδη περασα και εζησα στα μερη τους,ειχα παρει απο το συγκεριμενο γραφειο την ΜΟΝΙΚ και περασα καλα,αφου την προτεινουν ειπα ας παρω.
Paula μπηκε στο δωματιο πολυ ζεστα με το που ανοιξα την πορτα μου εδωσε ενα φιλι πρωσωπο συμπαθητικο εφυγε αμεσως για το μπανιο,την περιμενα ορθιος με το μποξερακι δεν προλαβα να αρθρωσω λεξη και μου εκανε επιθεση φιλια λαιμο αυτια στηθος μου εβγαλε το μποξερακι εκει εδειξε τις σπουδες της στα πνευστα.Φλαουτο,φλογερα,κλαρινο,τρομπονι εχει κανει διατριβη και την εχουν τιμησει με πολλα βραβεια.
Δεν τελιωνω ευκολα ο πεοθηλασμος κρατησε ωρα χωρις εκεινη θελει να φυγει απο αυτη την θεση και καταθεσα μεγαλη ποσοτητα καυτου σπερματος στραγγιξε καθε ιχνος τους και τα καταπιε.
Ακολουθησαν 2 γυροι με gfe και pse.
Σωμα οχι τελειο αλλα αρκετα καλο ,στηθος φταχτο αλλα της παει.κολος ομορφα σχηματισμενος και ομορφος.
Θελει να ικανοιποιησει.θελει να περασει καλα ο παρτενερ ιδρωσε την φανελα οπως και εγω,πολυ καλο ραντεβου και καλη επιλογη.
Ευχαριστω Paula να μαστε ολοι καλα παμε για αλλα.
Paula μπηκε στο δωματιο πολυ ζεστα με το που ανοιξα την πορτα μου εδωσε ενα φιλι πρωσωπο συμπαθητικο εφυγε αμεσως για το μπανιο,την περιμενα ορθιος με το μποξερακι δεν προλαβα να αρθρωσω λεξη και μου εκανε επιθεση φιλια λαιμο αυτια στηθος μου εβγαλε το μποξερακι εκει εδειξε τις σπουδες της στα πνευστα.Φλαουτο,φλογερα,κλαρινο,τρομπονι εχει κανει διατριβη και την εχουν τιμησει με πολλα βραβεια.
Δεν τελιωνω ευκολα ο πεοθηλασμος κρατησε ωρα χωρις εκεινη θελει να φυγει απο αυτη την θεση και καταθεσα μεγαλη ποσοτητα καυτου σπερματος στραγγιξε καθε ιχνος τους και τα καταπιε.
Ακολουθησαν 2 γυροι με gfe και pse.
Σωμα οχι τελειο αλλα αρκετα καλο ,στηθος φταχτο αλλα της παει.κολος ομορφα σχηματισμενος και ομορφος.
Θελει να ικανοιποιησει.θελει να περασει καλα ο παρτενερ ιδρωσε την φανελα οπως και εγω,πολυ καλο ραντεβου και καλη επιλογη.
Ευχαριστω Paula να μαστε ολοι καλα παμε για αλλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 28, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
460€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή