Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 35 10
Call-Girls
250100
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
2η συνάντηση με τη Μαρία, μόνοι αυτή τη φορά...
Λίγο αργοπορημένη, απλά ντυμένη, με ωραία εσώρουχα και απαστράπτον χαμόγελο!
Τί πιο όμορφο από ένα όμορφο χαμόγελο για να ξεκινήσει η βραδιά;
Δεν είμαι άνθρωπος που θα αναλωθεί σε περιγραφές λεπτομερειών, δεν έχω και το χρόνο άλλωστε.
Δυο ωραίοι γύροι, το καταευχαριστήθηκε και εκείνη γιατί της πήρα και το κατάλληλο βοήθημα που την " έστειλε"! Επιστήμων γαρ, γνωρίζω τις γυναίκες.
Όμορφη, ευγενική, γλυκιά, χαμογελαστή, με χιούμορ και όρεξη να σε ικανοποιήσει.
Με τη Μαρία νιώθω σαν να είναι η σέξι συμφοιτήτριά μου από το πανεπιστήμιο, αυτή που πάντα χάζευα αλλά δεν τολμούσα να πλησιάσω...
Γνωρίζω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά όποιος θέλει να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, προτείνω ανεπιφύλακτα τη Μαρία.
Νισάφι πια με τις φλεγματικές τύπισσες, που νομίζουν ότι σου κάνουν και χάρη κιόλας... Ο νοών νοείτο...
Μαρία, σε ευχαριστώ!
Λίγο αργοπορημένη, απλά ντυμένη, με ωραία εσώρουχα και απαστράπτον χαμόγελο!
Τί πιο όμορφο από ένα όμορφο χαμόγελο για να ξεκινήσει η βραδιά;
Δεν είμαι άνθρωπος που θα αναλωθεί σε περιγραφές λεπτομερειών, δεν έχω και το χρόνο άλλωστε.
Δυο ωραίοι γύροι, το καταευχαριστήθηκε και εκείνη γιατί της πήρα και το κατάλληλο βοήθημα που την " έστειλε"! Επιστήμων γαρ, γνωρίζω τις γυναίκες.
Όμορφη, ευγενική, γλυκιά, χαμογελαστή, με χιούμορ και όρεξη να σε ικανοποιήσει.
Με τη Μαρία νιώθω σαν να είναι η σέξι συμφοιτήτριά μου από το πανεπιστήμιο, αυτή που πάντα χάζευα αλλά δεν τολμούσα να πλησιάσω...
Γνωρίζω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά όποιος θέλει να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του, προτείνω ανεπιφύλακτα τη Μαρία.
Νισάφι πια με τις φλεγματικές τύπισσες, που νομίζουν ότι σου κάνουν και χάρη κιόλας... Ο νοών νοείτο...
Μαρία, σε ευχαριστώ!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 24, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: