Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 60 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 262849
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα συναγωνιστές,

Σημερα μετα απο πολλες προσπάθειες κατάφερα και βρέθηκα με την σασα6. Πολλα εχουν γραφτεί - τα περισσότερα εξαιρετικα - οι προσδοκίες μου ηταν υψηλές

Ομολογω οταν της ανοιξα και αντίκρυσα μια κοπέλλα πολύ κανονική, ντυμένη συμβατικά, μου περασε απο το μυαλό μήπως παρασύρθηκα
Οπως εχει γραφτεί- οι φωτογραφίες ειναι πράγματι λίγο παραπλάνητικές - την δείχνουν ενα/δυο κλικ πιο μοντελέ - δεν είναι μοντελέ - αλλα δεν εχει καμμία σημασία

Γκρίζα , πολυ ομορφα ματια, κόκκινα μαλλια και (μαλλον φτιαγμενα) ζουμερα χείλη - ωραίοσ συνδυασμός και λίγο ασυνήθιστος
Είναι μικροκαμωμένη, κοντούλα, σώμα σεξυ πολύ, αλλα όλα φυσικά - Φυσικο μικρό στήθος, ρωγα πεταχτή που ανταποκρίνεται - Αγύμναστη αλλα με σφριγηλό δέρμα, μια χαρα. Καθόλου τατου, πιερσινγκ κλπ

Αν και τα αγγλικά της δεν σκίζουν , η επικοινωνία ήταν καλή - Ωραίο χαμόγελο, καλή διάθεση, διακρίνεις ενα χαρακτήρα που εχει και θέλει να δώσει. στην αρχη είναι λίγο διστακτική αλλα αν φερθείς ομορφα και ευγενικά ανοίγεται στο χρόνο της.

Ξεκίνησα να την περιποιηθώ , με γλύψιμο παντου, δαχτυλα μεσα, παιξιμο με τη ρώγα (που τησ αρέσει νομίζω πολυ) και κατι λιγα χαστουκάκια (που καταλαβα γρήγορα οτι δεν είναι ο τομέας της) - το πρώτο highlight ήταν οταν ηταν ξαπλωμένη ανασκελα και ειχα δυο δάχτυλα μεσα της, δεν τα κουναγα ομωσ, και ετσι εκείνη κουναγε ολο τησ το σώμα για να γαμηθεί στα δάχτυλά μου ενω παράλληλα τσίμπαγε τη ρώγα της με το ενα χερι ενω με το αλλο ετριβε τη κλειτορίδα της. Ακουσα πολλα βογγητα και πολλα ρωσικα (ντα κλπ) -μου φανηκε λίγο σοτο - τεσπα - δε χαθηκε ο κόσμος για λιγο σινεμα

Η πίπα της , επιβεβαιώνω πάρα πολυ καλη - βοηθούν και τα φουσκωμένα χείλια - αλλα και η τεχνική τησ είναι πολυ καλή - υγρή, με μπουκώματα, σαλια, θορυβο, σε αφήνει να τον σπρώξεις βαθειά μέσα της, γλύψιμο αρχιδιών ενω σε κοιτάει με τα ομορφα ματια τησ - αξιομνημόνευτο

Επόμενο hiγhlight στα τεσσερα, με τουρλωμένο τον πολυ ωραίο κώλο (που δυστυχως δεν δίνει).

Νομίζω καταλάβατε ..

Η σασα μειναι η πιο σεξυ και καυλα κοπέλα τησ διπλανής πόρτας - είναι η συνάδελφος στο γραφείο που δυσκολα φανταζεσαι πόσο καυλα είναι στο κρεββατι αλλα αν σου κάτσει και τη πηδήξεις μετα το εταιρικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ θα κολλήσεις και δε θα χορταίνεις ....

Ακούω κάνει και δυνατο duo με την dasha

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί