Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 35464
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλημέρα,μυστες ,γαμηκοι,ανώμαλοι,πουτανιαρηδες,
Και τους υπόλοιπους τίτλους ευγένειας που τυχών ξεχναω.Η ωρα είναι 2φευγα προς 3 μετα τα μεσάνυχτα η εν λογο εχει φύγει και εγω γραφω εμπειρία και εντυπώσεις.Εμφανιση πρωσωπο Σκυλε μπουζουκοβιας με αισθητικές παρεμβάσεις και φούσκωμα κλασικά εικονογραφημένα της εποχης σωμα και αυτο με ενισχυμενο μπροστινο συστημα μοντελε σωμα με χαλαρο δερμα κολαρακι συμπαθητικο αναλογο της σωματοδομης.
Περίεργο φεγγάρι η μπαρμπυ μας προφανώς τα χρόνια της ευτιχιας του παρελθοντος να
εχουν αντικατασταθεί με δύσκολα χρόνια προφανές
απο τις επιλογές και τις
αποφάσεις της.Μπηκε μεσα ωραια ντυμένη
παρφουμαρισμενη λουσμενα καθαρα μαλια.Ψυχρη απόμακρη συμπεριφορά την χαιρέτησα και έκατσε απέναντι μου τις ειχα παρει το ποτό της και κάτι φαγώσιμο.Ζητησε τα λεφτά και τα πηρε οπως καθόμασταν εγω ήμουνα με το μποξερακι εχω κάποια χαρηκτηριστικα τατουάζ, τα οποια τα κοιταγε εντονα,
την ρωτησα στην γλώσσα της αν της αρέσει κάποιο για να της πω την ιστορία του.Με ρώτησε αν ξερω να μιλάω και της ειπα αφου ειδη το κάνω τι χαζη ερωτηση ειναι αυτη και γελασε.Την είδα ότι χαλάρωσε και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις κατά ρυπας.το τέλος της συζήτησης,με βρηκε να της λεω δεν είναι δυνατών να είμαι Έλληνας και να της λεω και να της δείχνω για την χώρα της και εκείνη να μην.Τις έδειξα φωτο απο το ερμιταζ και από το ταξίδι μου με των υπερσηβιρικο και της εξήγησα ότι αυτό είναι ένα από τα διάφορα που πρέπει να κάνει καποιος πριν αποδημήσει σε αλλη διάσταση.Το ραντεβου πηγε σε μια ερωτική διάθεση με χαλαρούς gfe ρυθμούς έδειχνε ότι ήθελε να με ικανοποιήσει,έγινε όμως και έντονο γιατι την πηρα στο όρθιο στοματικό μέτριο που κάποιες στιγμές γινόταν καλο.
Συμπέρασμα οι πιο πολλοί από εμάς θέλουν να περάσουν καλα και όχι να κάνουν των ψυχίατρο.Οσοι μπορέσουν και το κάνουν θα πάρουν κατι το οποίο μπορούν να το βρουν με πιο όμορφες Εταιρες και πιο καλές στο ερωτικό θέμα μπορεί και με λιγότερα χρηματα.Να πω επίσης ότι είναι καιρό εδω και όπως μου πε κανει μεγαλα ραντεβου εχει στάνταρ πελατες οποτε σίγουρα με αυτούς θα είναι αλλιώς.Εγω δεν πέρασα άσχημα γιατί κατά εμενα δεν ήταν αδιάφορη.Σε ευχαριστω Μπαρμπυ ελπιζω να βοήθησα παμε για αλλα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή