Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.7 2 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μιας και είχε έρθει τέτοια επόχη πέρσι , και βλέπω δεν έχουν κατέβει οι φωτογραφίες,
μια έξτρα κριτική δεν βλάπτει μη τη πατήσει κανένας.

Οι φωτογραφίες καμία σχέση , πολύ παλιές ...μάλλον καμιά 7ετία. Ηλικία 26 ούτε καν , 33 με 34. Κοινώς μη περιμένεις να δεις αυτό το 9αρι που βλέπεις στις φώτο.
Σώμα διατηρημένο βέβαια με απαλή επιδερμίδα , ούτε πλαδαρό , ούτε σφιχτό , κοινώς νορμαλ. Ωραίος κώλος , μόλις είχε κάνει πλαστική στο στήθος ( το οποίο προφανώς δεν με
άφησε να αγγίξω για κανένα λόγο....) , οπότε κάπου στο 7,5 άντε βαριά 8 στο σώμα . Γύρω στο 1,63 , 55 κιλά.Πρόσωπο επίσης καμία σχέση με τις φώτο , τι να πω μπράβο απλά
στο φωτογράφο? Όχι οτι είναι χάλια για την ηλικία της , αλλά είπαμε μην περιμένεις το 9αρι των φωτο.

1η φορά με εσκορτ και επιλέγω τη συγκεκριμένη κοπέλα ( τη τύχη μου μέσα ) , incall ραντεβού στο χώρο της στη Συγγρού για αργά βράδυ , σχεδόν μέσανυχτα.
Χτύπαω , μου ανοίγει τη πόρτα , εκεί παθαίνω ένα ψιλοσοκ ( ψάρι εγώ , περίμενα τη κοπέλα των φώτο βλέπεις , παρτα τα @@ μου τώρα ).
Εισέρχομαι ,της δίνω τα χρήματα , κάνω κίνηση να την φιλήσω , γυρίζει το κεφάλι , σκατά χωρις φιλιά θα την βγάλουμε λέω ...και πάω στο μπάνιο. Από την ψιλοξενέρα που έφαγα ,
έκλεψα χρόνο από τον εαυτό μου στο μπάνιο , νομίζω έκανα κανα 5 με 7 λεπτά....μπορεί παραπάνω...Βγαίνοντας η κοπέλα ήταν ηδη έτοιμη με το κόκκινο στριγκάκι της
και έπαιζε με το κινητό της...( μύριζε η φόλα βλέπεις από μακριά...). Ο βλάκας της είχα δώσει τα χρήματα από την άρχη, έπρεπε απλά να κάνω το μπάνιο μου και να έφευγα μου φαίνεται.

Στον αγώνα , η πίπα μονότονη απλά πάνω-κάτω το κεφάλι. Μου βάζει προφυλάκτικο , εννοείται βάζει τζελ και με καβαλάει. Οκ έπιανα τον ωραίο της κώλο , αλλά τι να το κάνεις αν δε
μπορείς να τη φιλήσεις ή να παίξεις με το στήθος της. Παραδόξως ο ρυθμός της στο cow ήταν οκ! Επειδή δεν με καύλωνε και τρελά το όλο σκηνικό την κατεβάζω, την ξαπλώνω και της κάνω
μια περιποίηση στο κλειστό τύπου μουνάκι της , με γλώσσα και δάχτυλο. 'Εδειξε λίγο να καυλώνει , αλλά όχι κάτι για να αλλάξει σε κάτι καλύτερο η κατάσταση. Τη στήνω στα τέσσερα
μπαίνω , με χαλαρό ρυθμό εγώ ούτε που ανέβασα στροφές , μετά από κανα λεπτό με εμποδίζει με τη στάση του σώματος της , οπότε πλήρης διείσδυση γιοκ. Βγάζω το προφυλακτικό
μπας και τελειώσω χειροκίνητα στα κωλομέρια της , γιατί η όλη φάση ήταν ντεκαβλε φουλ. Μετά το τέλος κάνουμε το μπανάκι μας εκατέρωθεν , πάω να πω καμιά κουβέντα ...αγγλικά
ελάχιστα , οπότε μόνο με translator. Καλά για 2ο γύρο δε το συζητάμε καν...

Από τότε μόνο outcall!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Senteron
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, Elganador, hornyasfuck και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2025
Μόλις ἄνοιξε τὴν πόρτα καί τὴν εἶδες, ἔπρεπε νά κ΄ανης μεταβολή καί νά φύγης. Ἀλλά ὅπως λές, σκέφθηκες μὲ τὸ κάτω κεφάλι
review reaction 1 Senteron
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1