Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 20597
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Προς άπαντες τους ενδιαφερόμενους,

Δυστυχώς μ’αρέσουν πολύ οι πιτσιρίκες. Δεν έχω πολλά να εγκωμιάσω για αυτό το ραντεβού. Η κοπέλα είναι αρκετά κρύα και φαίνεται ότι το κάνει για τα χρήματα. Όσο και να προσπάθησα να την ξεκλειδώσω με τον περιορισμό την μιας ώρας δεν τα κατάφερα. Φιλιά επιφανειακά και στα περισσότερα θέλει υποδείξεις.
Σώμα απίστευτο με τα τατουάζ των φωτογραφιών. Σφιχτό κωλαράκι, σφιχτή φλατ κοιλιτσα, σφιχτά λεμονάτα βυζάκια με φανταστική ρογίτσα. Μουνάκι ξυρισμένο με ελαφριά ανεπαίσθητη μυρωδιά και μεγάλα χείλη. Προσωπάκι γλυκό κοριτσίστικο και χαριτωμένο αλλά θλιμμένο και ανέκφραστο. Στις φωτογραφίες λογικά προσπάθησε πολύ να γελάσει.
Ξεκινήσαμε με τσιγάρο κρασάκι και κουβεντούλα στα Αγγλικά που ξέρει καλά. Επίσης είναι έξυπνη (να την κεράσω μια πάστα θα μου πείτε…)
Το σεξ ξεκίνησε σε στυλ «ωραία, ας αρχίσουμε τώρα» με το κοριτσάκι να γδύνεται εντελώς και τελείως μόνη της. Συνέχεια με μια μονότονη ικανοποιητική πίπα και πέρασμα από μπάλες κατόπιν προτροπής. Την έγλυψα λίγο και δέχτηκε και δάχτυλο. Εκεί άκουσα και τις φωνούλες της που μ’άρεσαν.
Προφυλακτικό, λιπαντικό και μηχανικό στήσιμο στα τέσσερα. Δεν είπε όχι αν και ανέβασα ελάχιστα στροφές. Τελείωσα μέσα της με τις φωνούλες της που ήταν μουσική στα αυτιά μου καθώς γούσταρα πολύ το κορμάκι της και γενικά την όλη εικόνα.
Μιλήσαμε λίγο ακόμα και έφυγε χωρίς να κοιτάξει πίσω της. Τα χρήματα τα είχα σε εμφανές σημείο που ρώτησε και τα πήρε από το πρώτο λεπτό.
Αξίζει μόνο για το σφιχτό δεκαοχτάχρονο σωματάκι της και για τις εικόνες που θα μου μείνουν από το να το πηδάω. Το γραφείο άψογο, απαντάει άμεσα και δίνει πληροφορίες σε ερωτήσεις.
Δεν θα την ξαναπάρω σίγουρα, αλλά με τρελαίνουν οι μικρές και λογικά θα ξαναφάω από το «μενού των δεκαοχτώ» ευελπιστώντας σε διαφορετική τροπή…ίσως και όχι.

Με εκτίμηση,
LYK

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή