Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 11 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Αγγελική πριν λίγες μέρες! Εύκολη συνεννόηση μέσω βαιμπερ! Φτάνω στο ξενοδοχείο κάνω το μπάνιο μου ετοιμάζομαι και η κοπέλα ερχεται στην ώρα της! Από εμφάνιση είναι ακριβώς ότι και στις φωτογραφίες ότι βλέπεις περιμένεις! Όμορφο πρόσωπο σωμα με καμπύλες γενικά μια κοπέλα της διπλανής πόρτας ( προσωπική άποψη πάντα για την εμφάνιση της κοπέλας) ο πρώτος γύρος άρχισε με βαθιά πιπα πέρασμα και από μπάλες και αρχίσαμε στα όρθια στον καθρέφτη στην συνέχεια αλλάξαμε στάση μπήκε στα τέσσερα όπου εκεί έδωσε ρέστα! Ωραία στησίματα χωρίς να κλέβει με φωνούλες καυλας ( δεν ξέρω αν ήταν αληθινές η ψεύτικες εμένα μου φαινόταν αληθινές) και τέλος ήρθε μέσα της στο προφυλακτικό! Ντουζακι και από τους δυο λίγο σοσιαλ στο ενδιάμεσο και ο δεύτερος γύρος μας βρήκε να τον έχει πάρει όλον στον στοματάκι της και να ετοιμάζομαι για τον πρωκτικό όπου εκεί απλά έχεις την κωλαρα να την σκίζεις άγρια να την ρίχνεις σφαλιάρες στο κωλαρακι και να σου φωνάζει μέσα στην καυλα! Πολύ καλό ραντεβού και πολύ καλές υπηρεσίες για τα χρήματα που ζητάει! Αν της φερθείς ευγενικά και όμορφα θα το πάρεις πίσω στο διπλάσιο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 minato5, Thanos1990, SailorGr και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2025
Καλησπέρα,αληθινότατες ηταν οι κραυγες μου,και ποναγα και καυλωνα ταυτοχρονα,σε ευχαριστώ,ησουν και πάνω απ ολα ανθρωπος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1