Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλημέρα στους μυστες,χυστες,γαμηκους,
Πορνοδιαστροφικους παίχτες του site διάβαζα τις κριτικές από διάφορους παίκτες για εταιρες ηθελα να συνεχίσω την milf προς milf επιλογή,οχι
οτι δεν μου αρέσουν οι μικρές και τα πιπινια αλλα ειναι συνέχεια κλεισμένες και για πολλές μέρες και πρέπει να έχουν και καλές κριτικές από τους μυστες του site για να το κάνω.
Μεταμεσονύχτια ραντεβου με την Ολιβια ειχα παει απο πιο πριν για να κανω τα απαραίτητα πριν των αγώνα.
Εταίρα Ολιγια κατηγορία μιλφ με ωραίο πρωσωπο ωραιο σωμα πολυ καλά διατηρημένο με κάποιες φθορές που τις δημιουργεί ο χρόνος αλλα γενικα το σύνολο ωραιο.καθαρη μοσχομυριστη, και με ωραια διαθεση.Να πω οτι οι μυστες που θα την συναντήσουν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την επικοινωνία,εγω δεν το αντιμετώπισα μιλαω μέτρια προς καλα ρωσικα.
Κινητε σε gfe ρυθμούς το στοματικό της ειναι αρκετά καλό και η διάθεση της σε ολο το ραντεβου ηταν να με ευχαριστισει.2 ώρες πέρασαν ομορφα και εγω το ίδιο να πως επίσης ότι δεν δοκίμασα να κανω κατι τρελό η ακραίο μαζι της οποτε δεν ξέρω τι θα συμβεί αν κάποιος δοκιμάσει κατι τετοιο τις δινω θετικό πρόσημο πιστεύω ότι μετά το δεύτερο ραντεβου τα κορίτσια αλλάζουν καθώς μας αποτυπώνουν και μας θυμούνται,εγω εχω παψει εχω καιρό να το κάνω.Σε ευχαριστω Ολιβια να μαστε καλά και παμε για αλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 17, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή