Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 30698
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη αγάπη τη συνάντησα δεύτερη φορά σήμερα οπότε ήξερα τι με περιμένει. Και συγκεκριμένα ότι αν με βάλει κάτω θα μου αλλάξει τον αδόξαστο και δε θα αφήσει ίχνος σπέρματος να κινείται .
Καστανόξανθη πλέον κοπέλα όμορφο πρόσωπο και σώμα αδύνατο . Ντυμένη όμορφα με σακακι παντελόνι και καφέ γόβες . Πεντακάθαρη κοπέλα πραγματικά , ευγενέστατη με τη χαρακτηριστική κυπριακή προφορά.
Η αγάπη έχει μια ιδιοτροπία . Δεν κάνει για το κάθε πελάτη . Συγκεκριμένα δε τα πάει καλά με πελάτες που από τη αρχή θα της φερθούν σα πουτανα είτε με λόγια είτε με τη νοοτροπία ότι επειδή σε πληρώνω έχω απαίτηση να με τσιμπούκωνεις πχ όλη τη ώρα . Αν τη σεβαστείς όμως από τη αρχή θα σου δώσει τα πάντα κυριολεκτικά .
Ας πάμε στο σημερινό . Οπως είπα έχω δει τη αγάπη μια φορά . Τα είχαμε πάει καλά . Πάει μόνο σε ξενοδοχείο ενημερωτικά . Πάω εγώ νωρίτερα ενημερώνω το γραφείο ότι αν θέλει ας έρθει νωρίτερα και πράγματι ήρθε σε χρόνο dt . Μπαινει μέσα καυλωμενη τέρμα . Και μου κάνει μωρό μου σήμερα θέλω μια χάρη από εσένα . Θέλω να δοκιμάσουμε κάτι νέο . Μου κανε εντύπωση γιατί ήδη τα χαμέ κάνει όλα στο προηγούμενο . Μου κάνει σε πειράζει να φέρουμε άλλη μια κοπέλα γιατί με φτιάχνει ; Λέω εννοείται κανένα θέμα . Τηλ στο γραφείο ενημέρωση για διαθέσιμες επέλεξα τη ζλατα μια μολδαβεζα που έχω πάει ήδη δυο φορές ίσως τρεις . Σε ούτε δέκα λεπτά ήταν κοντά μας . Ανανεωμένη και πιο όμορφη από τις φορές που την έχω πάρει με φουστιτσα καλσόν μπεζ και μποτάκια γκρι .
Ετοιμάστηκαν και οι δύο με σεξι εσώρουχα και άρχισαν εναλλάξ τη πίπα . Χάδια όλοι μας σε όλους παντού . Η αγάπη όπως πάντα ζητάει να της βάζεις δάχτυλο στη κωλοτρυπιδα ζήτησε να της βάλω και αλοιφή να ναι έτοιμη (μουνι δε δέχεται ) η ζλατα της έβαζα στο μουνακι δάχτυλο ταυτόχρονα ενώ με πιπωναν και οι δυο
Τι να πρώτο περιγράψω πραγματικά δε ξέρω . Εχω κάνει ντουο αλλά ήταν εμπειρία ζωής αυτό και πετυχημένο . Τη αγάπη τη πήρα και από κωλο και από μπροστά τη ζλατα δε τη γαμησα αυτή τη φορά τη περιόρισα σε βοηθητικό ρόλο πίπας και χαδιών σε εμένα και στη αγάπη . Η αγάπη κάνει και φουλ λεσβιακό με παιχνίδια και το έχει στα έξτρα αλλά αυτή τη φορά ήθελα κάτι Χάλαρο άλλωστε δε το χα σχεδιάσει για μια πήγαινα . Τελείωσα και σε στόμα και σε πρόσωπο στη αγάπη . Η ζλατα δε τα έχει σαν έξτρα αυτά. Ομως είναι και αυτή μια ευχάριστη παρουσία που δε θα μετανιώσει κανείς τα λεφτά του . Νομίζω δε έχει καρτέλα κριτικών γιατί δε το θέλει η ίδια . Συνοψίζοντας η αγάπη είναι μια κοπέλα που κάνει τα πάντα στα έξτρα αρκεί να μη τη δεις σα πουτανα με το που περάσει τη πόρτα.
Ενα ευχαριστώ στη τονια τη τηλεφωνήτρια που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της και είναι πρόθυμη πάντα . Έστειλε και τη δεύτερη κοπέλα σε δέκα λεπτά και το ραντεβού της αγάπης μου το κλείσε με άμεση ευκολία .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 16, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
570€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
54
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kon_ntinos, Yatoputso, THV και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2025
Είναι πολιτική αυτού του γραφείου να προτείνουν οι κοπέλες duo.Μου έχει συμβεί με την Αγάπη και τη Δόμνα
review reaction 1 Km7699
17 Ιανουαρίου, 2025
@rsotos δε σε αμφισβητώ απλά θα σου αναφέρω ότι έχω πάρει άλλες πέντε από το γραφείο από τρεις φορές τη καθεμία ανάμεσα τους και τη ζλατα που ρθε χτες και καμία δε έτυχε να το προτείνει
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2