Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 13930
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επικοινωνία όπως πάντα εξωτερική και αφού με ενημέρωσαν ότι ήταν διαθέσιμη την ώρα που ήθελα τα διαδικαστικά κανονίστηκαν
στην ώρα της η Elyanna με απλό όμορφο ντύσιμο
θα συναντήσετε το κορίτσι των φωτογραφιών
πρόσωπο όμορφο που πραγματικά όταν με κοίταγε στα μάτια ήθελα να την σκίσω μόλις μπήκε στο δωμάτιο αλλά περίμενα γιατί είχα σχέδια
σώμα καλό με διάσπαρτα τατουάζ
από Ουκρανία είπε 22 χρονών
η συνεννόηση έγινε στην μητρική της γλώσσα επειδή μία κοπέλα του χώρο που βγαίνω από Ουκρανία μου τα ‘χει μάθει εξαιρετικά
διάλεξα ένα δωμάτιο στο αγαπημένο μου πορνοξενοδοχείο που είναι σαν στριπτιτζάδικο μέσα και έχει και σωλήνα στη μέση για χώρο γιατί από τις φωτογραφίες που εχει στο σαιτ που γλύφει το σωλήνα είχα καυλώσει απίστευτα μόλις γύρισε από το φρεσκάρισμα της είπα να ξαναντυθεί χαμογέλασε και μου είπε γιατί γιατί θα αρχίσεις το χώρο της λέω εκεί μπροστά στο σωλήνα της άρεσε η ιδέα και δε μου χαλάς χατήρι και άρχισε τα κουνήματα όλο τσαχπινιά όλο νάζι και να γλύφει και το σωλήνα με τη γλώσσα της σηκώνομαι δεν μπορούσα άλλο η πούτσα είχε γίνει πετρά τις βγάζω τα ρούχα
και την πλακώνω στα γλωσσόφιλα Φυλάω αυτί λαιμό βυζί κοιλιά και ορμάω στο μουνάκι της με τη γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου που ήταν πεντακάθαρο και χωρίς μυρωδιές
βάζω καπότα και την παίρνω στα όρθια μπροστά στο σωλήνα
και εκεί τελείωσα μέσα της στο προφυλακτικό
μου βγάζει την καπότα με σκουπίζει με υγρό μαντηλάκι και εκεί που είδε ότι ήταν ακόμα η πούτσα καυλωμένη έπεσε στα γόνατα και το πήρε στο στόμα πίπα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση μέχρι πνιγμού περάσει και από τα αρχίδια μια βόλτα
την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι
από πάνω ιεραποστολικό στα τέσσερα ξανά ιεραποστολικό στα πλάγια μετά την παίρνω αγκαλιά την πάω στο σωλήνα έπεσε στα γόνατα και εκεί την πότισα σπέρμα στο λαιμό

πραγματικά εξαιρετική γκόμενα πέρασα φανταστικά και σίγουρα θα την ξαναδώ και πάλι πολύ σύντομα

μέχρι τότε

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεάρχης