Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 2 10
Call-Girls 14374
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Late night επιθυμίες τις προάλλες, και σε συνεννόηση με το γραφείο για διαθεσιμότητα κοριτσιών κτλ εσκασε σπίτι μου η Ελίζα.
Πολύ γλυκό πλάσμα, ευδιάθετη από την αρχή με πολύ όρεξη παρά το αργά της ώρας.Εμφανισιακα είναι πολύ κοντά σε αυτό που περιμένεις από τις φωτό. Λεπτη ,στεγνή , με ωραίο φυσικό βυζί, ωραίο δέρμα και ok πρόσωπο. Συνεννοηση για τα βασικά στα Αγγλικά και ξεκινάμε με πολύ όρεξη.
Φιλάει πολύ καλά και με πάθος. Γδυθηκε μόνη της και άρχισε να παίζει με τον πουτσο μου σε πολύ ωραίο βαθμό και με χέρια και με γλώσσα. Σε αφήνει να χαϊδεύεις και να γλύφεις και εσύ και γενικά ήταν φουλ χαλαρή. Αφού καυλωσαμε και οι δύο την έβαλα ανάσκελα και τη γάμησα δυνατά.Γουσταρει και εκείνη και χαίρεται να γαμιεται.Πρωτο χύσιμο στην λεπτή κοιλιά της και μπανάκι για δεύτερο γύρο.
Της ζήτησα 69 και ήταν πολύ καλό μάγκες μου.
Την σήκωσα στα όρθια καθώς είναι και λεπτή και βολεύει φουλ . Μετά ανέβηκε και από πάνω μου και χοροπηδάνε μες στην καύλα. Πολύ καλό σεξ και δοτικό από όλες τις απόψεις. Δυνατο χύσιμο δεύτερο στο ωραίο στρογγυλό κωλο της.
Γενικά πολύ καλή εμπειρία, από ένα πολύ ευχάριστο και δοτικό κορίτσι, με πάθος στο σεξ , το απολαμβάνει και εκείνη και θα το ευχαριστιέσαι και εσύ. Στο πρόσωπο δεν είναι μουνάρα αλλά κερδίζει σε όλα τα υπόλοιπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν