Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 47985
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα, αν και έχω κάνει αρκετές συναντήσεις με κοπέλες από διάφορα γραφεία τα 2-3 τελευταία χρόνια, δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να γράψω κάποια κριτική. Μετά το χθεσινό, πετυχημένο μου ραντεβού με την Ανδρομάχη, θεώρησα χρήσιμο να το μοιραστώ στο site. Η συνάντηση διάρκησε 2 ώρες (μεσημέρι) στο ξενοδοχείο των ΒΠ. Το αρχικό ραντεβού ήταν με την Λάνα, αλλά με ενημέρωσαν ότι τελικά δεν ήταν διαθέσιμη και έτσι επέλεξα την Ανδρομάχη, με κάποιους ενδοιασμούς αφού δεν φαινόταν στις φωτογραφίες το πρόσωπο (είχα καεί πρόσφατα έτσι από άλλο γραφείο με φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο, όπου η κοπέλα που ήρθε ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών μου!).
Με μεγάλη μου χαρά είδα μια πολύ όμορφη (αντικειμενικά) και χαμογελαστή (Ελληνίδα) κοπέλα, 25 ετών, με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα. Οι υπηρεσίες της ήταν πολύ καλές, δεν είπε όχι σε τίποτα (δεν ζήτησα βέβαια και κάτι τραβηγμένο) και μου έδινε την εντύπωση (προσποιητό ή όχι δεν με πολυενδιαφέρει) ότι το απολάμβανε μαζί μου. Στα διαλλείματα είχαμε πολύ ευχάριστη κουβέντα (τα θετικά της Ελληνίδας) με αποτέλεσμα το δίωρο να περάσει πολύ γρήγορα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να περάσει κάποια ώρα με μια πολύ ωραία κοπέλα, με καλή διάθεση και να μην χρειάζεται να κάθεται με ένα google translator στο χέρι. Η βαθμολογία μου ως πρώτη φορά περιορίζεται στα 7αρια, το 8 είναι σίγουρο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
340€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, TOMCRUISE, THV και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2025
Η κατάποση που γράφεις ήταν δωρεάν από την κοπέλα?
Χμμμ;
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
14 Ιανουαρίου, 2025
Αυτή είναι που πήγε Θεσσαλονίκη για μισή μέρα;
review reaction 1 review reaction 3 ΦΑΚΙΡΗΣ, hornyasfuck, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2