Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 63 10
Call-Girls
425450
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση με την Tzina22 στο prive πριν από πολύ καιρό! Κλείσιμο δωματίου . Μπαίνει μέσα μια κοπέλα με μικροκαμωμένο σώμα , ευδιάθετη . Έχει ματάρες που σε εξευρευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή ενώ εσύ ταυτόχρονα χάνεσαι μέσα στην ομορφιά τους Ο ορισμός της τελειότητας πραγματικά όλα καλοσχηματισμένα και στο ύψος τους σαν να βλέπω γλυπτό του Giovanni Battista Lombardi . Έχουν χυθεί τόνοι ψηφιακό μελάνι για αυτήν την κοπέλα Μια γυναίκα που σου βγάζει έρωτα, καύλα και έκφυλο βλέμμα συγχρόνως. Μετά τις πρώτες συστάσεις κάναμε συναγωνισμό στον στοματικό έρωτα, μπορώ να πω περίφανα κατάφερα να την κάνω να πετάξει τα υγρά της στο στόμα μου και μετά με αντάμειψε με ένα αργό ερεθιστικό στοματικό που οι εναλλαγές της σε deepthroat με έκαναν να πετάω στον έβδομο ουρανό. Η περιποίηση της είναι τουλάχιστον βασιλική και βγάζει πολύ έντονο ερωτισμό με την θαυματουργή της μαεστρία που χειρίζεται το στόμα της και την γλώσσα της. Με άδειασε και έπειτα συνεχίσαμε σε 2ο γύρο με εναλλαγές στάσεων όπου άδειασα πάνω στο στήθος της . H ίδια από μόνη της είναι μια εμπειρία. Προσφέρει το αδύνατο που φτάνει πολύ κοντά στην εκπλήρωση του για τα δικά μου δεδομένα . Πάντα βρισκόμαστε για 2 ώρες γιατί πραγματικά είναι ένα όπιο του σεξ που σου δίνεται ολοκληρωτικά χωρίς να κρατάει τίποτα κρυφό και σε κάνει να εθιστείς και να τη ζητάς συνέχεια. Δεν λυπάμαι ούτε στιγμή τα χρήματα που της δίνω μιας και η συγκεκριμένη κοπέλα σέβεται πρώτα τον εαυτό της με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο και στον πελάτη.
Υ.Γ Αυτή είναι και η τελευταία μου κριτική καθώς με αυτόν τον χρόνο κλέινω τον σύντομο βίο της πορνοκαριέρας μου και αλλάζω σελίδα .Θα ήταν άδικο και κρίμα να μην έγγραφα κριτική σε αυτήν την ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ . Από την τελευταία συνάντηση που είχα με την κοπέλα , η εντύπωση που μου έδωσε είναι ότι δεν θα σταματήσει οριστικά .Μάλλον έχει δικές της υποχρεώσεις που τρέχει και να μην διαθέτει χρόνο αυτή τη περίοδο .Εγώ προσωπικά της εύχομαι ότι το καλύτερο και μακάρι να σταματήσει .Είναι μια γυναίκα φοβερή , με τρόπο σκέψης που σε εκπλήσσει και έχει πολλές ικανότητες που δεν πρέπει να τις χαραμίσει ,αντίθετα να τις αξιοποιήσει και να κάνει ό,τι επιθυμεί η ίδια .
Υ.Γ Αυτή είναι και η τελευταία μου κριτική καθώς με αυτόν τον χρόνο κλέινω τον σύντομο βίο της πορνοκαριέρας μου και αλλάζω σελίδα .Θα ήταν άδικο και κρίμα να μην έγγραφα κριτική σε αυτήν την ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ . Από την τελευταία συνάντηση που είχα με την κοπέλα , η εντύπωση που μου έδωσε είναι ότι δεν θα σταματήσει οριστικά .Μάλλον έχει δικές της υποχρεώσεις που τρέχει και να μην διαθέτει χρόνο αυτή τη περίοδο .Εγώ προσωπικά της εύχομαι ότι το καλύτερο και μακάρι να σταματήσει .Είναι μια γυναίκα φοβερή , με τρόπο σκέψης που σε εκπλήσσει και έχει πολλές ικανότητες που δεν πρέπει να τις χαραμίσει ,αντίθετα να τις αξιοποιήσει και να κάνει ό,τι επιθυμεί η ίδια .
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2025
Η πορνοκαριέρα είναι σαν το hotel California, μπορείς να μπεις αλλά δε μπορείς να βγεις ποτέ. Τα ξαναλέμε σε μερικούς μήνες
T
Tsouk1
14 Ιανουαρίου, 2025
Είναι όντως πολύ καλή στο αθλημα! Αν όμως το σταμάτησε .... να είναι καλά και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει!
noelon
14 Ιανουαρίου, 2025
Ότι θυμάσαι χαίρεσαι
Σ
Σαλονικιος
14 Ιανουαρίου, 2025
Aν παντρεύεσαι,ελπίζω να περάσεις το ιδιο καλά με την σύζυγό.
argyrotoxos
15 Ιανουαρίου, 2025
Καλησπέρα συναγωνιστή. Το κινητό της τηλέφωνο είναι αυτό που τελειώνει σε 701; Γιατί καλω και δεν δέχεται κλήσεις. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Π
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5