Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 24 10
Call-Girls 102582
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπερα Μυστες.χυστες ,μπηχτες,τρελιαριδες καυλιαρηδες.
Εχω μπλεξει με ενα θυληκο δεν μπορω να πω οτι ειναι αδιαφορη.βασικα μια χαρα ειναι
Το προφανες ειναι οτι εγω δεν ειμαι καλα καθως ο νους μου βρισκετε στο πως να βαλω το χερι στην τσεπη με ολες αυτες τις γυναικες που τις εχουμε μοστρα.οχι οτι περισευουνε μερικες φορες ομως και λιγες με κερδη απο των τζογο βγαινουν τα γουστα.
Επικοινωνησα με αγγελους και μου ειπαν οτι ειναι αμεσα γαμευσιμη εκλεισα στο ξενοδοχειο ειχα παει απο πιο νωρις για να καλοπιστω και να πιω και τα ουισκακια μου για να φτιαξω πανω κεφαλι.
Ριτα μεγαλο κοπελα προς μιλφ σιγουρα ομορφο πρωσωπο χαμογελαστη ευδιαθετη και με βλεμα θελω να μου των χωσεις.
Πολυ ευχαριστη στην συζητητηση ειναι λες και την ξερεις χρονια σωμα φυσικο με ατελειες απο την φθορα του χρονου.
Η εταιρα μας θελει να ικανοποιησει τω αντρα εχει κανει πολλα χιλιομετρα οποτε εχει την εμπειρια και βαζω και την διαθεση να το κανει.
Περασα ενα 2ωρο με ωραιο σεξ με μια ευχαριστη γυναικα οσοι δεν ψαχνετε τα τελεια προς την εμφανιση ειναι μια καλη επιλογη.
Σε ευχαριστω Ριτα να μαστε ολοι καλα παμε για αλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
340€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
59
Πόντοι:
8.245
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senteron, Elganador, doc_lin και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2025
VFM επιλογές και αυτή και η αδερφή της. Όσους δεν τους ενδιαφέρει μόνο το νεανικό super top model, αλλά θέλουν ποιοτικές υπηρεσίες και μια πραγματική εταίρα με όλη τη σημασία της λέξης, τα δίνουν με κλειστά μάτια εδώ.
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, Eros82 και 3 άλλα μέλη
12 Ιανουαρίου, 2025
Mυστη θα συμφωνήσω μαζί σου και με τις 2 εταίρας πέρασα καλα,έχουμε όμως και τους πιπινολατρες τους petite και τους αυστηρούς με τα σώματα οποτε να ενημερώνουμε σωστά για να ξέρει ο κάθε μύστης τι θα συναντήσει .
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, Eros82 και 1 ακόμα μέλος
12 Ιανουαρίου, 2025
@Paparotti
Η αδερφή ποια είναι?
review reaction 1 hornyasfuck
12 Ιανουαρίου, 2025
@matrix21 Vlada
12 Ιανουαρίου, 2025
Μύστη η αδερφή της ειναι Η βλαντα απο το ίδιο γραφειο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5