Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 117 10
Call-Girls 311271
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έχοντας διαβάσει τις καλές κριτικές αλλά και τόσα στο νήμα της αποφάσισα να δοκιμάσω την Έλενα πριν τις γιορτές. Και να γράψω τις εντυπώσεις μου εδώ.
Για να βάζουμε λοιπόν σιγά-σιγά τα πράγματα στη θέση τους δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στο κλείσιμο του ραντεβού. Πήρα τηλέφωνο για πρώτη φορά νωρίς το προηγούμενο απόγευμα. Άμεση απάντηση, επιβεβαίωση για το χοτέλ, τη διάρκεια και το δωράκι. Σε 10 λεπτά νέα κλίση για να δώσω τον αριθμό της paysafe (20 ευρώ). Απλά, γρήγορα και πολιτισμένα!.
Την επόμενη, ραντεβού στο Μιράντα της Γλυφάδας όπως είχαμε κανονίσει. Κατέφθασε στην ώρα της, με ένα όμορφο μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες. Το κορίτσι είναι εκεί στα 35+ με όμορφο στεγνό σώμα και φτιαγμένο στήθος που όμως έχει πολύ όμορφη αίσθηση. Κατ ευθείαν στο μπάνιο για φρεσκάρισμα και αλλαγή σε σέξυ εσώρουχα... Τη μαγεία πήγε να χαλάσει η ντουσιέρα που κατάβρεξε το σύμπαν αλλά το καταφέραμε και μέσα στα γέλια γυρίσαμε στο δωμάτιο όπου για 1,5 ώρα η Ελενάρα τα έδωσε όλα. Με φιλιά, πίπα βαθειά, περιποίηση παντού τριγύρω και μετά σεξ σε όλες τις στάσεις. Αφού με τελείωσε μια φορά και χαλαρώσαμε λίγο με κουβέντα για την κοινή μας αγάπη στα σκυλιά επανήλθε με ζήλο για να με ξεσηκώσει πάλι. Πια όμως δεν είναι εύκολη η δεύτερη πιστολιά και, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειές της, δεν κατάφερα να τελειώσω ξανά. Δεν άφησε όμως λεπτό να μη προσπαθεί, να μη ρωτάει τι μου αρέσει και τι θα ήθελα να κάνουμε. Ούτε το ρολόι κοίταξε (ξεπεράσαμε για λίγο την ώρα) και το δωράκι το πήρε στο τέλος.
Βάζω το μέγιστο που επιτρέπεται (γιατί άραγε αφού έχω ήδη 4 κριτικές?) στη βαθμολογία. Κανονικά θα ήταν 9 στη συμπεριφορά και επικοινωνία, 8 στα υπόλοιπα εκτός απο το πρόσωπο που θα ήταν 7 (προσωπικά γούστα - μη το πάρετε στραβά).
Ευχαριστώ Έλενα για την υπέροχη αρχή των χριστουγεννιάτικων διακοπών! Καλή χρονιά! Την άλλη φορά θα τα πούμε στα μέρη μου (βόρεια) όπως είπαμε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Island_boy
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, vetranios, james034 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2025
Χαίρομαι που πέρασες καλά και με επιβιώνεις!!
TRR
TRR
review reaction 1 Island_boy
02 Φεβρουαρίου, 2025
Sorry κιόλας πόσα+++ βάζεις στα 35 !!!???? Χαχαχχα
Έλεος ρε παιδιά
02 Φεβρουαρίου, 2025
Δεν αντιλαμβάνομαι το "χιούμορ" σου αγαπητέ Γιώργο...
Έβαλα ένα για να δώσω μια ένδειξη της ηλικίας...
Δεν χρειάζομαι το έλεός σου!
review reaction 1 james034
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3