Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 11427
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επιλογή ξεκάθαρα λόγω διαφορετικότητας καθώς έχουμε πολύ καιρό να δούμε, τουλάχιστον εγώ κάποια με ασιατικά χαρακτηριστικά. Και όχι μόνο αυτό, να είναι και πιτισιρικα να έχει και ωραίο κορμακι, κριτικές δεν είχε αλλά πήρα το ρίσκο.

Τηλέφωνο στους αγγέλους και ραντεβουδάκι 1 ώρας στον χώρο μου όμορφα και χαλαρά όπως πρέπει.

Φτάνει λοιπόν το κορίτσι στην ώρα της, αρωματισμένη και περιποιημένη, χαμογελαστή με καλή διάθεση. Λέω από μέσα μου εδώ είμαστε. Την υποδέχτηκε όπως όλες με κρασάκι και την θέρμανση στο φουλ και τζάκι αναμενο. Όμορφη πιτσιρικά, νεανικό προσωπάκι και κορμακι επίσης. Μιλάει πολυ καλά αγγλικά και ήταν αρκετά άνετη. Αφού είπαμε δυο κουβέντες έφυγε για το μπάνιο και επέστρεψε με τα εσώρουχα. Ξεκινάμε τα χαϊδολογήματα, απαλή επιδερμίδα βυζακι, κωλαρακι όπως πρέπει στη θέση τους, το βυζι θα το έκανα γεμάτο 2αρι άντε 2,5αρι. Πιπα πολυ καλή αισθησιακή και προσπάθειες για deep. Την περιποιήθηκα κι εγώ εννοείται, πολυ ωραίο μουνακι και γούσταρε τρέλα το μωρό.

Στην συνέχεια την έβαλα να με καβαλήσει όπου τα πήγε καλά και μου άρεσαν οι εκφράσεις του προσώπου της. Έτσι όπως ειμασταν την ξάπλωσα πάνω μου και άρχισα να δινω μέχρι να έρθει το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Άραγμα για ανάσες, κουβεντούλα, κρασάκι στο ομορφο..

Δεύτερο ημίχρονο μια επανάληψη των παραπάνω και αυτή τη φορά στα τέσσερα για αρκετή ώρα. Αξίζει το σφιχτό κωλαρακι της και αντεχει στον συνεχόμενο γρήγορο ρυθμό.

Πέρασα πολυ καλή με την μικρή, το ευχαριστήθηκα, κύλισε ωραία το ραντεβού και η Μίκα ανταποκρίθηκε μια χαρά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν