Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 26 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ειχα πανω απο 4 χρονια να δω ανεξαρτητη, γιατι μου αρεσουν τα πλεονεκτηματα του γραφειου, κυριως με την επικοινωνια.

Οταν ομως ειδα οτι ειναι απο πρωην γραφειο και καταλαβα οτι ηταν η Σταυρουλα του μαγου με εψησε, αν και πλεον συστηνεται ως Χρυσα.

Αρχικα να πω οτι γραφει 130 για 2 φορες αν και εμενα στο τελος μου ζητησε 140 για καποιο λογο, γιατι δηθεν εχει 2 αγγελιες και σε αυτη που εστειλα εγω εχει 40 τη δευτερη φορα( εχω screenshot απο την ομιλια μας που ελεγε 130). Προφανως και της τα εδωσα γιατι μιλαμε για 10 ευρω αλλα ξερω οτι αλλοι θα την πεταγαν εξω, οποτε το αναφερω.

Παμε τωρα στο ζουμι. Ειναι τερας καθαριοτητας που ομως φτανει στο αλλο ακρο. Εγω ας πουμε εχω περιτομη και ειμαι πρακτικα ποιο καθαρος απο καποιον που δεν εχει, εκεινη ομως ειδε κατι που δεν της εκανε κλικ και η πιπα εγινε χερατη και που και που απλα το ακουμπαγε. Δεν θα την πιεζα για κατι προφανως αφου φαινοταν οτι δεν ηθελε, αλλα ειναι και περιεργο να μην καταλαβαινει τι εστι περιτομη και οτι αλλες 60+ κοπελες που εχω δει δεν ειχαν ποτε θεμα. Της ειχε κατσει στο μυαλο οτι κατι παει λαθος με το γρυλο μου οποτε "φοβοταν".

Φιλια εδινε μεν, αλλα λιγο στην αρχη και μετα αποφευγε. Δαχτυλα δεν δεχτηκε και γενικα χημεια 0 γιατι δεν την ενδιαφερει να παιξει μπαλα στο γηπεδο του πελατη αλλα στο δικο της.
Παιχτηκαν 2 γυροι, ενας με cowgirl μονο και 2ος που ημουν τοσο ξενερωμενος που με το ζορι μου τραβηξε μια μαλακια, αφου καθε 5 λεπτα μου ελεγε ποση ωρα εχουμε λες και ειμαι σε ιντερνετ καφε. Συν οτι οταν κλεινετε 1 ωρα μαζι της ειναι 45 λεπτα, γιατι 10 στην αρχη και 5 στο τελος ειναι για μπανιο και ντυσιμο. Ουτε γραφεια τετοιο κολλημα με την ωρα.

Αν με ρωταγατε τωρα κακως δεν ειπα στοπ για 2η φορα αλλα ειπα να δοκιμασω μπας κι αλλαξει κατι. Αλλα δεν....

Γενικα το vibe που μου εβγαζε για τις υπηρεσιες της ηταν οτι πρεπει εσυ να πας με τα νερα της και οχι το αναποδο.
Αν δεν κατσει οπως σε μενα τοτε δυστυχως ειναι δυσκολα τα πραγματι γιατι σκοτωνει την χημεια τελειως οποτε δεν μπορει να προχωρησει. Ειναι αλλες κοπελες που ενω βλεπεις οτι δεν υπαρχει χημεια, αλλα ξερουν τουλαχιστον αν σε βοηθησουν να χαλαρωσει. Η συγκεκριμενη απεχει ακομα . Δεν ξερω αν σε αλλους πελατες κανει περισσοτερη προσπαθεια. Σε μενα παντως δεν επεισε και οπως εχω ξαναπει ειμαι απο τους πιο chill ανθρωπους που δεν πιεζει για τιποτα.

Θα μου πειτε ειναι μικρη(25+/-), αλλα απο την αλλη ειναι βετερανος και περιμενα να ξερει καλυτερα. Βασιζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην εμφανιση της που ειναι πραγματι 10αρι, αλλα ξεχναει μαλλον οτι υπαρχουν κι αλλες εκει εξω και ο ανταγωνισμος μεγαλος.

Το χειροτερο ολων ομως ηταν η ξυνιλα της. Το γραφειο που δουλευε το εκραζε, τους πελατες που δεν περασαν καλα τους εκραζε(που εν τελει βλεπω δικιο ειχαν), τις κοπελες που δουλευε μαζι τις εκραζε γιατι την ζηλευαν. Οτι δεν της αρεσε το εκραζε. Γενικα πολυ τουπε που δεν ειναι κακο γενικα, αλλα καπου οπα.

Για να συνοψισω, δεν ξερει τι θελει και πως το θελει, δεν ξερει ο πελατης τι θελει και πως το θελει . Εχει μια Χ ορεξη να σε ευχαριστήσει αλλα δεν φτανει σε καμια περιπτωση.

Δυσκολα θα την ξαναδω λογω επιλογων, εκτος και αν καταλαβω μελλοντικα οτι εχει φτιαξει και δεν ειναι πλεον υπηρεσιες ενα τσακ πανω απο οικο ανοχης.

Αν καποιος την ειχε βαλει στο ματι σαν Σταυρουλα και δεν προλαβε τοτε για μια φορα ας δοκιμασει, αλλα κρατατε μικρο καλαθι γενικα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 03, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
HughHefner
Ανώτερος
50
Πόντοι:
7.481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DmtrsxXx, hornyasfuck, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2025
100€ επαιρνε σαν ανεξάρτητη με 2 εκτονώσεις.
Πότε πήγε 140?
review reaction 1 hornyasfuck
06 Ιανουαρίου, 2025
Την αγγελία της κοπέλας που την βρίσκουμε;
review reaction 3 hornyasfuck
07 Ιανουαρίου, 2025
Ποια είναι η αγγελία της?
07 Ιανουαρίου, 2025
Ανεβαστε κ το λινκ τησ αγγελίας η κάποιο τηλ για όποιον ενδιαφέρεται!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4