Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 58 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 252973
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχηθώ, Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία . ποδαρικό με Σάσα για το 2025 , το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα , τόσο που για τα δεδομένα της κοπέλας μου φάνηκε κ λίγο περίεργο . έρχεται το κορίτσι στην ώρα του στο ξενοδοχείο , πολύ όμορφη κ περιποιημένη και με μία αμηχανία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της . σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ραντεβού μου έδινε την εντύπωση ότι το μυαλό της ήταν αλλού . .κάτι την απασχολούσε , λίγο ψυχρή κ αμήχανη το οποίο μετέδωσε κ σε μένα . σε σημείο να νοιώσω κ κάπως περίεργα . κάνει το μπάνιο της έρχεται στο κρεβάτι κ κατευθείαν φιλιά που από ότι κατάλαβα τις αρέσουν. επαγγελματίας στο έπακρον , θέλει να σε ικανοποιήσει , μου έλειπε λίγο αυτό το παιχνιδιάρικο. ίσως και να περίμενα πολλά γιατι τα τελευταία μου ραντεβού ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. παρόλο που με είχε φτιάξει φουλ , η ατμόσφαιρα μεταξύ μας ήταν περίεργη . το ένοιωθα έντονα ότι η κοπέλα ήταν δεν ήταν μαζί μου. στοματικό ακατέρωθεν , ταυτόχρονα , καβάλημα φοβερό , οι κινήσεις μας όμως δεν ήταν συντονισμένες , κάπου χανόμασταν . κάποια στιγμή σταματάει κ με πολύ έντονο ύφος μου λέει , θέλω να τελειώσεις . εκεί λέω πάει αυτό ήταν ... σηκώνομαι πάω να κάνω μπάνιο , γυρίζω , την παίρνω αγκαλιά , της λέω χαλάρωσε κ τώρα να τελείωσει το ραντεβού είμαι ικανοποιημένος .. .. από εκεί και μετά είδα μία άλλη Σάσα . κουλουριάστηκε στην αγκαλιά μου , τα φιλιά της γίνανε ακόμα πιο πολλά κ ερωτικά , συνεχίσαμε έτσι ένα 15λεπτο , κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό της . Έχουμε ακόμα 20 λεπτά μου λέει , θέλεις να το προσπαθήσουμε ξανά ? βεβαίως της λέω κ αυτή την φορά θα κάνεις ότι θέλεις εσύ ...... κ στα υπόλοιπα 15 λεπτά νόμιζα ότι έπαιζα σε τσόντα . . βογγητά , προσποιητά μεν αλλά αληθοφανή , πρέπει να την άκουσε όλο το ξενοδοχείο , κάτι μου ψιθύριζε συνεχώς στο αυτί , φωναχτά στα ρώσικα ( ή στα ουκρανικά ) , δεν ξέρω . .. πέρασε η ώρα σηκώνεται κ ετοιμάζετε , το βλέμμα της πλέον είχε μία ζεστασιά , μου έκανε μεγάλη εντύπωση η σχολαστικότητα όσον αφορά την καθαριότητά της . Επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξεως .... κλείνοντας , δεν ξέρω τι ήταν αυτό που στην αρχή ήταν τόσο κουμπωμένη . μπορεί να έφταιγα κ εγώ ... ... η κοπέλα πάντως είναι πολύ όμορφη, το πρόσωπό της μαγευτικό , στα δικά μου μάτια πάντα . ένα ραντεβού με μία άκρως ερωτεύσιμη κοπέλα που στην αρχή δεν πήγαινε αλλά στο τέλος η ίδια το απογείωσε .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
xan4625
Σπουδαίος
19
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senteron, baroc, HoneyVoskos και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2025
σε αντιθεση με αλλες που θα σου κλεψουν χρονο...αυτη αν της δωσεις χρονο να παιξει θα περασεις τελεια !!!!
review reaction 1 hornyasfuck, Haris, xan4625
05 Ιανουαρίου, 2025
Μη σκας και εμένα αυτό το στυλ μου έβγαλε. Θέλει μάλλον να νιώσει οικειότητα. Υποθέτω στο επόμενο ραντεβου θα είναι καλύτερα αν σε θυμηθεί. Ας μας πει και κάποιος που έχει κάνει πολλά ραντεβού μαζί της.
review reaction 1 hornyasfuck, Haris, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
05 Ιανουαρίου, 2025
@hard_rocker Καφές

Η αλήθεια είναι πως αν δεν τελειώσεις, το παίρνει πατριωτικά και συγχήζεται. Και σε εμένα το παθαίνει αρκετά, αλλά εμείς είμαστε σε 3ωρο-4ωρο και μπορεί να έχουμε ήδη γράψει 4 γύρους και να είναι και 2 το πρωί και να έχουμε πιει και ένα μπουκάλι κρασί. Δεν την νοιάζει, αν σου σηκώνεται θα τελειώσεις θες δεν θες...

Δεν ξέρω σε τι φάση ήσασταν όταν σου είπε το "θέλω να τελειώσεις", αλλά από όσο την ξέρω φαντάζομαι ότι ήταν περισσότερο στο στυλ "θέλω να σε ικανοποιήσω" παρά στο "τελείωνε να φύγω" που λένε πολλές. Ειδικά αν την έβλεπες πρώτη φορά και δεν ήξερε αν είσαι αργός ή γρήγορος, μπορεί και να αγχώθηκε.. Ειδικά αν η μέση επαφή της είναι έως κανά 5λεπτο.. Προφανώς όχι με μέλος του φόρουμ γιατί ως γνωστόν εμείς εδώ είμαστε των 45'+.. Χαχαχα!

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σας πω αυτό για το πως είναι σε πρώτο ραντεβού γιατί στην πρώτη μας επαφή ήταν σε τρίο που είχε ήδη φαντάζομαι καλή ενημέρωση για το άτομο μου οπότε ήταν εξαρχής άνετη. Σίγουρα σε κάθε συνάντηση υπάρχει βελτίωση, και η εναλλαγή μεταξύ GFE & PSE είναι αρκετά εύκολη.
review reaction 1 Haris, xan4625
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3