Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 16573
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βγήκα και εγω στον πηγεμό για ραντεβουδάκι και έπεσε το μάτι μου στη Dalida. Ωραίο πρόσωπο, εξωτικό και σώμα που ήθελα να εξερευνήσω. Τα κορίτσια στο Your Angels ανταποκρίθηκαν άμεσα και κλείσαμε ραντεβού σε δικό μου χώρο.

Έρχεται λοιπόν το κορίτσι στην ώρα του καθαρό και μοσχομυριστό με ένα ωραίο κολάν που αναδίκνυε την κωλάρα που περιμένα να δω. Σε γενική εντύπωση το κορίτσι έβγαζε ένα ωραίο class και καύλα ταυτοχρονα. Βυζί παραπάνω από τίμιο σώμα απίστευτο και ποδάρες. Αγγλικά βασικά, αλλα μιά χαρά για να συννενοηθούμε.

Ξεκινάμε με μερικά φιλάκια διερευνητικά και το πήραμε χαλαρά, το βρίκαμε και έπαιξε ΟΚ τσιμπουκάκι με ωραίο handjob για αρχή. Συνέχιζα πάνω της για να παίξω και λίγο με τα βυζάκια και συνέχισα με reverse cowgirl και κατάθεση στο σκουφί για λήξη πρώτου γύρου.

Χαλαρή συζήτηση και ένα φρεσκάρισμα και μετά απο λίγη ώρα έγλυφα τα βυζιά της ενώ μου τον έπαιζε. Την πετάω τοίχο και τη γαμάω επιτόπου με κωλάρα σε έκταση για έξτρα καύλα. Φωνές καύλας και από τους δύο και γύρος φούλ έντονος. Συνεχίσουμε κρεβάτι για 4αράκι και κατάθεση στο σώμα για κλείσιμο δεύτερου ημιχρόνου.

Εξωτική περιπέτεια που σίγουρα θα ήθελα να ξαναζήσω.

Μεχρι την επόμενη φορά μύστες μου..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών