Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 58 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 252976
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ρε Lemmy θα μας τρελάνεις, θα πει κάποιος. Η κοπέλα έχει δεκάδες κριτικές, τι να προσθέσει η δική σου? Λίγη υπομονή αγαπητέ μπορδελιάρη και θα καταλάβεις. Μετά από απαράδεκτη συμπεριφορά ανταγωνιστικού γραφείου, (που έχει πάρει την κατηφόρα τελευταία) με κοπέλα συνονόματη της μνηστής του Ποπάυ με μόνο μια κριτική, αλλά που με έφτιαχναν οι φώτο της, είπα στον ευαυτό μου ότι δε θα ξαναπάρω κοπέλα με λίγες κριτικές. Επόμενη λογική λύση λοιπόν η Σάσα, την οποία έκλεισα μέρες πρίν και στο μεσοδιάστημα εξυπηρετήθηκα με την ΠΑΝΤΑ αξιόπιστη Σύνθια (βλ. παλαιότερη κριτική μου) που αποτελεί ένα από τα στανταράκια μου. Εδώ να πω ότι ο λόγος που δε επέλεγα τη Σάσα τόσο καιρό, είναι διότι στη συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών βλέπω GFE καταστάσεις που προσωπικά δε με συγκινούν. Λίγα τα PSE που αναφέρονταν, οπότε έπεφτε πάνω μου η ευθύνη να ανάψω την κοπέλα κατί που το είδα και λίγο ως πρόκληση. Οι μέρες πέρασαν και επιτέλους έφτασε η ώρα να δω τη διάσημη Σάσα από κοντά.
Άφιξη στο χοτέλ με ακρίβεια δευτερολέπτου και όχι λεπτού, στη συμφωνημένη ώρα και γρήγορο (5 λεπτών με το ρολόι) φρεσκάρισμα από τη Σάσα. Προηγουμένως με ρώτησε αν θέλω να φοράει κόκιινα εσώρουχα ή να είναι χωρίς. Εγώ της είπα χωρίς, αλλά με παράκουσε, περισσότερα για αυτό σε λίγο. Αρχικά ας πούμε για την ικανοποίηση που προσφέρει η Σάσα στις 5 αισθήσεις. Οπτικά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ότι βλέπετε στις φώτο, γλυκό χαμόγελο, μυσταγωγικά ΓΚΡΙΖΑ (και όχι γκριζοsomething) μάτια και αγαλαματένιο σώμα με λεπτεπίλεπτα άκρα. Θεωρώ ότι τα σκούρα μαλλιά θα τόνιζαν ακόμη περισσότρο το κουκλίστικο πρόσωπο της αλλά ακόμη και με αυτό το κραυγαλέο κόκκινο δείχνει κλασάτη και αριστοκρατική. Μάυρο φόρεμα/γόβες και καμηλό παλτό συμπλήρωναν το αξιοπρεπέστατο σύνολο. Η φωνή και το γέλιο της κελαριστά, τα αγγλικά αν και όχι τέλεια τη δουλειά τους την κάνουν, το αρωματάκι της ονειρικό και η γεύση από το μουνάκι της καυτή. Τελευταία άφησα την αφή. Αν και προτιμώ τις πιο σφιχτές κοπέλες, το απαλό και χωρίς ίχνος κυταρρίτιδας πάλλευκο δερματάκι της πλαισίωνε αρμονικά το υπόλοιπο σύνολο.
Βγήκε από το μπάνιο με ένα σετ κατακόκκινα εσώρουχα, εν είδει σέξυ αγιοβάσιλίτσας, santa claus for adults όπως είπε χαρακτηριστικά. Μετά τα πρώτα αγαπουλίστικα μπαλαμούτια της παρουσιάσα μια μεγάλη συλλογή από sex toys από τα οποία διάλεξε με πολύ ενθουσιασμό αυτά που προτιμούσε (και θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω) για να προσθέσει και ένα δονητή δικό της. Επόμενος στόχος μου ήταν να της βγάλω τον πορνοσταρικό ευαυτό που τόσο επιθυμούσα. Μετά από παρατεταμένο, τεχνικό και υγρό δαχτύλιασμα κάναμε κάποια ωραία πραγματάκια με έξτρα κόστος φυσικά, αλλά ήταν φανερό ότι η Σάσα δε πολυψηνόταν. Δε βαριέσαι λέω, πάμε σε doggy,όπου ω του θαύματος η Σάσα ζήτησε σκληρό γαμήσι, που της προσέφερα στο μέτρο των μέτριων δυνατοτήτων μου. Είχαμε και μερακλίδικη βαθιά πρωκτική δακτυλοσκόπηση που από ότι διαβάζω αρνείται στους περισσότερους, με τη σύμφωνη γνώμη της φυσικά. Τελείωμα στο πρόσωπο, όπου δυστυχώς τα σκάγια πήραν και μαλλί, κάτι που με έκανε να νιώσω άσχημα αλλά η Σάσα χαμογελαστή πρώτα πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη και μετά κατευθύνθηκε στο μπάνιο.
Αφού βγήκα και εγώ από το μπάνιο (παρακαλώ κύριοι να τηρείτε πάντα αυτή τη συνήθεια στο ημίχρονο και ειδικά με τη Σάσα) πιάσαμε γενική συζήτηση εφόσον απέμενε λίγος χρόνος και τα πορνοσταρικά μου όνειρα καθώς και η προπτική δεύτερης πιστολιάς φαινόνταν να απομακρύνονται. Τα πολλά λόγια δε μου αρέσουν και καθότι ξεκούραστος ρώτησα τη Σάσα αν ήθελα να περιποιηθώ το μουνάκι της με γλώσσα ή με δάχτυλο, διάλεξε το πρώτο χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Εκεί λοιπόν είχαμε δεύτερο θαύμα, η Σάσα άναψε για τα καλά, αρχιτα τα Да, Да και μάλλον έχυσε και μια φορά, όρκο δε παίρνω. Τα πορνοσταρικά που χρώσταγε από τον πρώτο γύρο τα ξεπλήρωσε στο δεύτερο με αποτέλεσμα να έχουμε την επαναληπτική που αρχικά είχα διαγράψει με άδειασμα στο όμορφο κορμάκι της.
Μπανάκι, πληρωμή, γλυκόλογα και αποχαιρετιστήριο φιλάκι. Στην ερώτηση μου αν θα ήθελε να με ξαναδεί η απάντηση ήταν ένα ενθουσιώδες ναι, αλήθεια ψέματα, δε μπορώ να ξέρω. Για να συνοψίσουμε λοιπόν, οι οπαδοί του GFE κόβουν το λαιμό τους να βρούν το ομολογουμένως υψηλό αντίτιμο της κοπέλας και να της το καταθέσουν όντας σίγουροι ότι θα δικαιολογήσει και το τελευταίο σεντ. Οι Ρόκο Σιφρέντηδες πρέπει να το πάνε αργά και γλυκά, αν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δίωρο ή να κάνουν επαναληπτικό ραντεβού. Αν θέλετε άμεσα αποτελέσματα κρίνοντας από τη δική μου περίπτωση, πρέπει να ξεκινήσετε με γλειψιματάκι και να να είστε έτοιμοι για εξτραδάκια. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε κύριοι και όχι κάφροι και να φροντίζετε επιμελώς την υγειινή τη δική σας και του χώρου σας. Έβαλα “ισως”στο αν θα τη ξανασυναντούσα γιατί είμαι της άμεσης ανακούφισης των πορνοσταρικών μου ορμών. Π.χ. μετά τη Σάσα, συναντήθηκα με την επίσης Ρωσίδα πρωτοεμφανιζόμενη Σαμάνθα (αν φτιάξει σελίδα εδώ θα ενημερώσω) που πάει από 0-100 σε 3’’ και δέχεται οπίσθια παραβίαση για ώρα.
Μετά το ντουζάκι και στο δρόμο για το σπίτι μου, προχώρησα σε κρεατοφαγία (κοντοσούβλια ΚΑΙ burger), κάτι που έχω καθιερώσει πλέον ως κλείσιμο επιτυχημένων ραντεβού και σας προτείνω ανεπιφύλακτα. Καλά να γαμάτε (και να τρώτε)!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
hard_rocker
Ανώτερος
67
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Yagulas, BigMountain και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2025
ειναι καλη επιλογη αυτο το κοριτσι!!!
review reaction 1 hornyasfuck, Haris, xan4625
05 Ιανουαρίου, 2025
Φίλε πολύ καλή η κριτική σου.
Στείλε όμως καμια πληροφορία επαφής και με τη Σαμάνθα, την άλλη γιατί το κουλουράκι που δίνει με άναψε πολύ.
review reaction 1 hornyasfuck, Haris
05 Ιανουαρίου, 2025
Το Miss Claus είναι το outfit της σεζόν..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3