Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 11435
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η ημερομηνία καταρχήν είναι τελείως τυχαία . Τη κοπέλα την έχω συναντήσει τρεις φορές από αυτό το γραφείο.
Εμφανισιακά είναι μιας λίγο μεγαλύτερης ηλικίας σίγουρα πάνω από 35 όμως κρατιέται πάρα πολύ καλά . Είναι αρκετά παλιά στο χώρο και σίγουρα θα τη γνωρίζετε πολλοί και πριν πάει στο γραφείο . Ξανθιά μακρύ μαλλί συμπαθητικό πρόσωπο γλυκό με ωραίο χαμόγελο μέτρια στο ύψος και σώμα με λίγα παραπάνω παχάκια σε καμία περίπτωση όμως χοντρή
Εχει πάντα προσεγμένο ντύσιμο και βάψιμο τόσο όσο χρειάζεται με ωραία φορέματακια και πανηψυλες γόβες πάντα . Πεντακάθαρη πολύ επικοινωνιακή μπορεί να σας φύγει η ώρα χωρίς να το καταλάβετε και θέλει προσοχή όμως δε το κάνει επίτηδες για να φάει χρόνο όμως αν έχετε χημεία δε καταλαβαίνετε πράγματι πότε πέρασε η ώρα . Στα του αγώνα δε λέει όχι σχεδόν σε τίποτα εκτός του αναλ η πίπα της είναι από τις καλύτερες βαθιά τέρμα όσο πάει δε κουράζεται . Στο σεξ αν τη καυλωσεις τελειώνει και η ίδια και το έχω κατάλαβει και από τη πρώτη φορά μαζί της . Δε το κάνουν όλες και δε ξέρω αν το κάνει και με όλους τους πελάτες της πάντως μαζί μου το καταφέρνουμε . Σίγουρα δε είναι για μοντελακηδες πιπινοκηνυγους όμως για εμάς που δε μας απασχολεί να είναι λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία είναι μια πολύ αξιοπρεπέστατη επιλογή στα χρήματα της vfm . Ήταν αν θυμάμαι τη πρώτη φορά πρόταση της λυδιας και τη ευχαριστώ για τη συμβουλή της . Το γραφείο πάντα πρόθυμο και με τις άλλες δύο κοπέλες τη τονια και τη μαγδα στα τηλέφωνα και οι οδηγοί πάντα στη ώρα τους ή και νωρίτερα . Με τη Εμμανουέλα σίγουρα θα βρεθούμε και άλλες φορές

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 13, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή