Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 16 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 69629
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν απο λιγες μερες πηρα πιπινι και περασα πολυ καλα, αυτος ηταν και ο λογος που αποφασισα να δοκιμασω και την Σοφια της οποιας εκτος απο την εμφανιση μου αρεσανε και οι κριτικες.
Η κοπελα ειναι συνειδητοποιημενη και ας ειναι μικρη και εχει πολυ καλη εμφανιση που ξεπερναει κατα την γνωμη μου και τις φωτογραφιες.
Αμεσως μετα την καλη εντυπωση που μου δημιουργηθηκε απο την συνολικη της εικονα ελπιζα πως θα ειναι ανοιχτη στα προκαταρκτικα και εκανα προσπαθεια για φιλι αρκετα προωρα αλλα η γκομενα ανταποκριθηκε θετικα. Τα χαιδεματα και τα φιλια δεν σταματησαν μεχρι που η πουτσα μου ειχε γινει καγκελο και ταυτοχρονα η διαθεση της ειχε γινει παιχνιδιαρικη με φανερα καλη αντιδραση στην θεα της στυσης μου.
Επομενη κινηση μου ηταν να φαω τις λαχταριστες της τρυπες που ηταν και πεντακαθρες ενω εκεινη αναστεναζε καυλωμενη. Τσιμπουκι δεν την αφησα να κανει πολυ γιατι γλυφει πολυ ωραια το καυλι και εγω ηθελα να την γαμησω πριν χυσω. Ακολουθησε ενα συντομο γαμησι οπου εβγαλα την ασυγκρατητη καυλα μου ενω εκεινη ηταν στημενη στα τεσσερα. Δεν την εσκισα αλλα και χαλαρο δεν το λες το γαμησι που της εριξα. Οπως και να εχει δεν προβληματιστικε και εγω το χαρηκα.
Στον δευτερο γυρο την γαμησα σε πολλες στασεις αλλα πιο ηρεμα. Πολυ ωραιο ηταν το καβαλημα της επειδη κατα την προσπαθεια το προσωπο της βγαζει πολυ καυλωτικες εκφρασεις. Συνολικα στην συμμετοχη βγαζει περιπου οτι θα εβγαζε μια πραγματικη γκομενα πραγμα που δυσκολα το βρισκεις στην ηλικια της. Λεφτα να εχουμε να γαμαμε τετοιες μουνιτσες, απο την μια το ευχαριστιομαστε και απο την αλλη τις βοηθαμε και αυτες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή