Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 13840
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά βρίσκοντας λίγο χρόνο στο πολύ φορτωμένο πρόγραμμα των ημερών βρήκα την ευκαιρία να χαλαρώσω με την νεανική σούφρα της MARY.
Και το ευχαριστήθηκα !
Μεσημέρι Παρασκευής έχω πάρει δωμάτιο στο Πρίαμος Παγκράτι χτυπάει η πόρτα και σκάει η MARY SKINNY Βραζιλιανακι με καυλόφατσα δεν την λες όμορφη αλλά έχει ένα πρόσωπο Λολίτας που "γράφει "άνετα θα μπορούσε να είναι teen model σε καμπάνια για casual ρούχα.
Φιλί για καλωσόρισμα δείχνει και είναι άπειρη και αυτό εμένα με καυλωνει πολύ.
Γδύνεται και αποκαλύπτει ενα άγουρο εφηβικό σώμα με ωραία βυζιά και καυλα ρώγες ο κωλος δεν τον λες βραζιλιάνικο. Ξεκίνημα πολύ σύντομα με μέτρια πιπα το Καυλοράπανο είναι συνειδοτοποιμένο ότι έχει έρθει για νά το γαμησω και να βγάλω γούστα.
Στο σεξ είναι άπειρη και πολυ στενή δεν αντέχει σε δυνατό γαμησι αλλά είναι καυλα οι φωνές και η φάτσα της όπως ζορίζεται να τον φάει βαθιά. Στο πρωκτικό έχει μία αδούλευτη σούφρα που με τέχνη και υπομονή παραβίασα και ξεκώλιασα ρομαντικά και εκεί μας άκουσαν τα δίπλα Δωμάτια και άδειασαν κυριολεκτικά τα αρχίδια μου απο το πως αποτυπωνόταν το τι περνούσε η σουφρα της στην καυλόφατσα της.(σε αυτό οφείλεται και το10αρι στη σχέση αξίας/ κοστους).
Εν κατακλείδι είναι καλή περίπτωση για ενα amateur σοδομισμό σε ενα άπειρο ξεκωλακι που έχει αποδεχτεί ότι πληρώνεται για να αδειάζεις τα αρχίδια σου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 27, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Analripper
Ανώτατος
64
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, andronikos3, RedCole και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2024
Η άψογη περιγραφή του σοδομισμού φέρνει μια συγκίνηση και θυμίζει τα μυθικά casting του μοναδικού Pierre Woodman για την εταιρεία Private .
Exceptional ⭐
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, rsotos7 και 4 άλλα μέλη
28 Δεκεμβρίου, 2024
Καλημέρα και χρόνια πολλά Πρυτανης ωριμάζοντας και έχοντας περισσότερη εμπειρία προσπαθείς να αντλείς ευχαρίστηση από λεπτομέρειες που παλιότερα δεν παρατηρούσες.
Για να αντισταθμίσεις την ελειψη ενθουσιασμού και εξαψης από την επανάληψη στο πληρωμένο γαμήσι.
Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει σε μένα
review reaction 1 TOMCRUISE, Πρυτανης, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
28 Δεκεμβρίου, 2024
Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι είναι καυλόφατσα. Δεν έχει ωραίο κώλο?
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, Bartender 74
29 Δεκεμβρίου, 2024
Φιλάει με γλωσσα?
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, Bartender 74
29 Δεκεμβρίου, 2024
Καλημέρα και χρόνια πολλά KlainMainTsontas μια χαρά νεανικό κωλαράκι έχει απλά δεν είναι αυτό που λέμε Brazilian ass
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
29 Δεκεμβρίου, 2024
Πάντως σήμερα που μπαίνω στο προφίλ της δεν βλέπω "ANAL" στις υπηρεσίες - Το ξεκωλίασατε και εμείς μείναμε με το πουλί στο χέρι.
review reaction 1 review reaction 4 TOMCRUISE, BisexualWannabe, qwerty1234 και 4 άλλα μέλη
29 Δεκεμβρίου, 2024
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Mutunus Tutunus
ΌΧΙ κύριε εισαγγελέα δεν ήταν στις προθέσεις να την ξεκωλιάσω...απλά ήθελα να ανοίξω νέους δρόμους ηδονής για την νεαρά.
ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΔΟΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΣΥΜΒΑΝ!
review reaction 1 review reaction 3 Πρυτανης, TOMCRUISE, Pa Luki Luk και 4 άλλα μέλη
29 Δεκεμβρίου, 2024
Ηθελε εξτραδακι αλλα της πονεσε το κωλαρακι Χεχε! χαχαχα
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
30 Δεκεμβρίου, 2024
Κύδος καί ἔξτρα πόντους γιά τὸν τίτλο! ΥΓ: Ναί, ἡ ἀγγλική λέξη Cudos εἶναι ἀρχαιοελληνική
review reaction 1 review reaction 4 TOMCRUISE, BisexualWannabe, KALLIMAXOS και 1 ακόμα μέλος
30 Δεκεμβρίου, 2024
Το θέμα είναι όμως να προσέχουμε και λίγο τις κοπέλες...με την Mary βρέθηκα την μέρα που ξεκίνησε και ίσως να ήμουν το πρώτο της ραντεβου. Όταν ήρθε η ώρα για anal, μου αρνήθηκε και τις δύο φορές που της το πρότεινα με πολύ ευγενικο τρόπο (λόγω μεγέθους) και εγω το σεβαστηκα απόλυτα. Την είδα πως δεν ήταν και πολύ δουλεμενη από πίσω και είπα άσε καλύτερα. Μετα την συνεύρεση μαζί σου και αυτή όπως και η Milana18 (σουφρα τανάλια όπως ανέφερες στην κριτική σου) έβγαλαν το πρωκτικο από το πρόγραμμα τους. .. Τυχαίο;;; Δεν νομίζω! Το θέμα δεν είναι ο σοδομισμος αλλα να το ευχαριεστιεται και η κοπέλα... Άποψη μου παντα...
review reaction 1 Πρυτανης, TOMCRUISE, Fantor 777 και 6 άλλα μέλη
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2