Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μου κινησαν το ενδιαφερον οι φωτογραφιες τοσο που εγινε αναγκη το ραντεβου μαζι της. Απο κοντα ειναι μια ομορφη νεαρη γκομενα, συνολικα οπως στις φωτογραφιες ισως και λιγο πιο ομορφη. Δε εχει γινει προσπαθεια απο τον φωτογραφο να αλλαξει κατι, οτι βλεπεις παιρνεις.
Η επιδερμιδα της πολυ καλη και στο προσωπο μαζι με τα ματια ειναι απλα ερωτευσιμη. Σιγουρα δεν κρυβει χρονια αλλα κρυβει εμπειρια αφου το εχει συνολικα και απο τον τροπο που συμπεριφερεται μεχρι και τον τροπο που στηνεται βλεπεις οτι εχει την κατασταση στα χερια της. Απο την αλλη μην ξεγελιεστε, δεν παιρνει πρωτοβουλιες και σιγουρα πρεπει να δωσεις για να παρεις μαζι της, ειναι απλα ο τροπος της και αμα πας με τα νερα της περνας καλα. Για μια ωρα παιχτηκε μια ωραια gfe εμπειρια με δυο εκτονωσεις, ωραιες φασεις στα προκαταρκτικα με φιλια και στοματικο. Η γκομενα δινετε γενικα, νιωθεις οτι θελει να σε ικανοποιησει και σε ξεγελα κανοντας σε να νομιζεις οτι μπορει και να σε γουσταρει. Απο ολα οσα καναμε θα θυμαμαι το πισωκολλητο με το κωλαρακι της να σκαει πανω μου και το καβαλημα στον δευτερο γυρο που την ταλαιπωρησε μεν αλλα και εκεινη με καυλωσε με την επιμονη της να με κανει να χυσω.
Εγω για την ωρα την ευχαριστηθηκα και δεν θα παρω ξανα αλλα για το μελλον θα την θυμαμαι γιατι πιστευω οτι θα εξελιχθει ακομα πιο ομορφα στο επαγγελμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή