Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 16572
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Βραδινές ορεξουλες , και σε συνεννόηση με το γραφείο για διαθεσιμότητα μοντέλων κτλ, έσκασε σπίτι μου η Δαλιδά. Ιδιαίτερη ομορφιά,μελαχρινή, με ωραίο στυλακι, ευχάριστη και με πολύ καλή διάθεση. Εκφραστικό πρόσωπο που σου μένει , πολύ κοντά στις φωτογραφίες,ωραίο σωματακι , πολύ φρέσκια και καθαρή.
Συνεννόηση στα Αγγλικά για τα βασικά, και αρχίσαμε τα προκαταρκτικά. Φιλιά και γλειψιματα σε καλό βαθμό. Γδυθηκε μόνη της και επιτρέπει τα χαιδεματα παντού χωρίς αντιρρήσεις. Ωραίο στητο φυσικό βυζί και πολύ ωραίος κωλος ζουμερος αλλά τρομερά σφιχτός. Παίζει τον πουτσο ωραία με τα χέρια, και τσιμπούκι όχι κάτι το τρομερό αλλά σε ικανοποιεί. Πολύ ωραίο δέρμα και Μουνακι καθαρό που τα δέχεται όλα οπότε και εγώ δεν την άφησα την ευκαιρία.
Στο σεξ αλλάξαμε αρκετές στάσεις και στους δύο γύρους. Στην αρχή λιγο επιφυλακτική, αλλά μόλις ανέβασα Ρυθμό και εγώ, ακολούθησε και εκείνη . Γενικά στήνεται ωραία, δε θα πάρει τις πολλές πρωτοβουλίες αλλά κατά την διάρκεια του σεξ θα σε ακολουθήσει και θα σε κάνει να γουστάρεις.
Το καλύτερο γαμησι πάντως και αυτό που γουστάρε και εκείνη περισσότερα ήταν στα όρθια όταν με καβάλησε πάνω μου. Εκεί τα δώσαμε όλα και έδειξε τι αξίζει.
Γενικά μια αρκετά καλή εμπειρία χωρίς να είναι κάτι το τρομερό .Ευχάριστη για όλη την διάρκεια της συνάντησης, αρκετά καλό σεξ με ένα πολύ ιδιαίτερα ωραίο μοντέλο. Δοκιμάστε μάγκες μου αξίζει . Εις το επανιδείν, καλά γαμησια και καλές γιορτές

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν