Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 17 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαρούμενες γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία.
Ο τίτλος επίτηδες …τώρα που έχω την προσοχή σας, όχι δεν προσφέρει αναλ , αν και την παρακάλεσα γέλαγε λόγω μεγέθους , μου την φύλαγε κι ενώ δεν είμαι της παραβίασης της δικιάς μου τρύπας με κάρφωσε στην πίπα με δάχτυλο και της δύο φορές που έχυνα στο στόμα της (έξτρα χρέωση). Δεν με χάλασε…απλά ένιωσα λίγο…μόνος…
Επι της ουσίας δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτά που έχουν γραφτεί , το δωράκι τσιμπημένο προς τα πάνω σε σχέσης με το τελευταίο τουρ όμως δεν τα έκλαψα .
Υψηλού επιπέδου GFE υπηρεσίες με γλωσσόφιλα και παγκόσμιας κλάσης γλύψιμο πίστας και κωλοτρυπιδας . Πίστα για τους νέους είναι το διάστημα μεταξύ αρχιδιων και κωλοτρυπιδας , είναι εκεί που χορεύουν τ αρχιδια κατά την πράξη .
Όσο για την πίπα …έχει συγκεκριμένη τεχνική και ξέρει τι κάνει (εύκολα σε τελειώνει) κάνει deepthroat και γαργαλάει ουρήθρα με αμυγδαλή …μην με ρωτήσετε έτσι το είδα έτσι το ερμήνευσα .
Στα του σώματος …όπως τα λέει ο κόσμος και οι ακριβέστατες φωτογραφίες!
Παίχτηκαν δύο γύροι ο ένας μακρόσυρτος σεξ και ο δεύτερος μόνο πίπα .
Στον πρώτο γύρο που κράτησε 35 λεπτά έχυσε δύο φορές και την πιστεύω με φοβερές κραυγές και οδηγίες ως προς το να μη σταματήσω μόλις συντονιζόμουν στον ρυθμό της ! Απο στάσεις εκτός του ντογκι με τον καλοσχηματισμένο κωλο της να κλέβει την παράσταση μου άρεσε το ιεραποστολικό της ….συμμετείχε φιλουσε …έχυνε μια ομορφιά .
Καλή πρωτοχρονιά λεβέντες !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου