Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Call-Girls 43419
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξεκάθαρα την επέλεξα για το πρόσωπο και το νεαρό της ηλικίας. Οι φωτογραφίες ειδικά η σελφι με έκαναν να την επιλέξω γιατί συνήθως είναι και οι ποιο αληθινές.

Το ραντεβού έγινε στον χώρο της κοπέλας, πράγμα που σπανίως κάνω αλλά είχα κάποιο κόλλημα και δεν γινόταν στον χώρο μου. Εδώ να πω πως το ξενοδοχείο ειναι πολύ οκ σε βολικό σημείο και καθαρό το δωμάτιο.

Είχα πάρει μαζί ένα λουλουδάκι και ένα μικρό μπουκαλάκι μοσχάτο για το κέρασμα. Γενικά το συνηθίζω αυτό, να το κάνετε κι εσείς οι περισσότερες κοπέλες το εκτιμούν. Δεν κοστίζει και πολύ σε σχέση με το κάτι παραπάνω που μπορεί να δώσει η κοπέλα. Anyway..

Φτάνοντας λοιπόν, αντίκρισα ένα πολύ νεανικό πρόσωπο, όμορφο κορίτσι, ωραίο προσωπάκι λίγο ιδιαίτερο εάν το κοιτάξεις από κάποιες γωνίες αλλά γενικά είναι όμορφη. Το κορμί είναι νεανικό κ, όχι γυμνασμένο αλλά ούτε πλαδαρό, τουρλωτή κωλαρα, ωραίο βυζι σιλικονατο αλλά όχι πολύ μεγάλο, γενικά καλές αναλογίες.

Από συμπεριφορά αρκετά καλή, το μείον είναι ότι δυσκολεύεται στην επικοινωνία καθώς τα αγγλικά της δεν είναι καλά. Γενικά ζέστη και χαμογελαστή, της έκανε εντύπωση το λουλουδάκι και το κρασάκι.

Ξεκινώντας είχαμε γλωσσόφιλα, παράλληλα μου έπιανε το πουτσο και τα αρχιδια για να με προετοιμάσει κι εγώ με την σειρά μου είχα επικεντρωθεί στην κωλαρα της. Μετά από λίγο ξεκινάει τσιμπουκακι, αρκετά καλό κι εγώ εξερευνούσα το κορμάκι της και άρχιζα να παίζω κι εγώ μαζί της. Ζεσταθήκαμε και οι δυο για τα καλά και καθώς ήταν πεντακάθαρη την περιποιήθηκα κι εγώ. Πολύ ωραίο μουνακι, γούσταρε τρελά το μωρό και το έδειχνε με κινήσεις της λεκάνης και βογκητά. Αφού γίναμε τούρμπο και οι δύο ξεκίνησε το ματς.

Εναλλαγές σε ρυθμό και στάσεις αρκετές με την μικρή να ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όλα. Γενικά την πρωτοβουλία την είχα εγώ σε όλη την διάρκεια εκτός από τις φάσεις που ήταν αυτή από πάνω όπου τα πήγε καλά, δεν έχω παράπονο.

Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την συνάντηση, η κοπέλα είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η συμετοχη της ήταν σε καλό επίπεδο.

Τα μόνα που με χάλασαν ήταν ότι δεν είχαμε καλή επικοινωνία και ότι δεν ήμουν στο χώρο μου για να αράξω μετά και να μην χρειαστεί να μπω στο αμάξι και να οδηγήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν