Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 47984
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Δυστυχώς η δική μου εμπειρία ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών μου και διαφορετική από αυτή των συναγωνιστών... Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο μιας και οι αγαπημένες μου επιλογές ήταν απούσες και κατέληξα στην Ανδρομάχη. Η συνάντηση κανονίστηκε σε χώρο δικό μου για δύο ώρες. Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της και λίγο νωρίτερα. Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίζω ένα νεαρό όμορφο πλάσμα. Καθίσαμε λίγο να γνωριστούμε, προσεφερα κρασάκι αλλά προτίμησε νερό, επίσης δεν καπνίζει. Η κοπέλα είναι ευγενική αλλά μαγκωμένη. Άρχισα να την γδύνω και εδώ πρέπει να πω ότι όσον αφορά τα σωματικά χαρίσματα η κοπέλα έχει κορμάρα και έχει βυζάρες!!! Το πρόσωπο είναι επίσης αντικειμενικά όμορφο! Το δέρμα απαλό με απουσία τατουάζ. Γενικά η καρτέλα της είναι ακριβέστατη. Όσον αφορά όμως το κομμάτι των υπηρεσιών αυτές είναι κάτω του μετρίου. Απέφυγε σε όλη την διάρκεια τα φιλιά με γλώσσα, τα λίγα που πήρα πραγματικά τα έδινε με τρόπο που με ξενέρωσε, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, η πίπα ήταν σαφώς κάτω του μετρίου και στις 2 3 στάσεις του σεξ η συμμετοχή ήταν χλιαρή. Οι δύο γύροι που παίχτηκαν τελείωσαν σε περίπου μια ώρα (πρώτα χύσιμο με πίπα στο στόμα, δεύτερος με λίγο cow, doggy και ιεραποστολικό) οπότε τον υπόλοιπο χρόνο καθίσαμε απλώς αγκαλιά και μιλούσαμε. Δεν πίεσα για περισοτέρα γιατί έβλεπα οτι δεν υπήρχε διάθεση ή χημεία, πείτε το όπως θέλετε.
Γενικά συνοψίζοντας θα έλεγα ότι πρόκειται για μια κοπέλα πολύ όμορφη, ευγενική, που όμως φαίνεται η απειρία της σε αυτό που επέλεξε καλώς ή κακώς να κάνει και όταν μιλάμε για τέτοιες ταρίφες ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και με πολύ καλύτερες επιλογές. Αν θελήσει να συνεχίσει σε βάθος χρόνου πρέπει να το κοιτάξει.
Ίσως να την ξαναέβλεπα μονο και μόνο για την ομορφιά της...
Καλά γιορτινά γαμήσια!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 24, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου