Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 17 10
Call-Girls
69445
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
..., μετά από 1 λεπτό πίπα, που με έφτασε στο παρά ένα να χύσω, δεν μπορούσα όμως να μην τη γαμήσω doggy, αυτός ο κώλος σε προσκαλεί για σκαμπίλια, για σκίσιμο στα τέσσερα, για, για, για...
Δυστυχώς δεν άντεξα πάνω από 1-2 λεπτά, ούτε πρόλαβα να τον βγάλω να τα πετάξω στο στόμα της, που το είχα πληρώσει...
Εκεί μέσα στο μουνί της έχυνα και έχυνα, και έχυνα μουγκρίζοντας...και εγώ και αυτή...
Οπότε η όλη συνάντηση κράτησε 10-15 λεπτά με τα προκαταρκτικά, ντουζάκι κλπ...Στο μετά αδιάφορη...ούτε και μένα όμως με νοιάζει το μετά...Από το πολύ χύσιμο δεν είχα ούτε διάθεση για δεύτερο γύρο, αν και ήταν έτοιμη...
Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντούσα, ίσως για 30λεπτο, περισσότερο δεν αντέχω με αυτήν. Σίγουρα δεν είναι μοντέλο, σίγουρα δεν είναι πιτσιρικά (30+), αν όμως κάποιος έχει μεγάλη κάβλα και πιστεύει ότι αντέχει άνετα δύο φορές σε μία ώρα, θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα..Αλλιώς και στο 30λεπτο θα χύσετε 100% και δυνατά και πολύ, και PSE και GFE, προσαρμόζεται άνετα...
Δυστυχώς δεν άντεξα πάνω από 1-2 λεπτά, ούτε πρόλαβα να τον βγάλω να τα πετάξω στο στόμα της, που το είχα πληρώσει...
Εκεί μέσα στο μουνί της έχυνα και έχυνα, και έχυνα μουγκρίζοντας...και εγώ και αυτή...
Οπότε η όλη συνάντηση κράτησε 10-15 λεπτά με τα προκαταρκτικά, ντουζάκι κλπ...Στο μετά αδιάφορη...ούτε και μένα όμως με νοιάζει το μετά...Από το πολύ χύσιμο δεν είχα ούτε διάθεση για δεύτερο γύρο, αν και ήταν έτοιμη...
Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντούσα, ίσως για 30λεπτο, περισσότερο δεν αντέχω με αυτήν. Σίγουρα δεν είναι μοντέλο, σίγουρα δεν είναι πιτσιρικά (30+), αν όμως κάποιος έχει μεγάλη κάβλα και πιστεύει ότι αντέχει άνετα δύο φορές σε μία ώρα, θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα..Αλλιώς και στο 30λεπτο θα χύσετε 100% και δυνατά και πολύ, και PSE και GFE, προσαρμόζεται άνετα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2024
E γλειψτηνε κ συ για κανα εικοσαλεπτο πριν γαμησεις να πιασουνε κ τα λεφτακια σου τοπο
TOMCRUISE
28 Δεκεμβρίου, 2024
Ένα κλασικό κόλπο είναι το γλειφομούνι μετά την πίπα,οπότε στο σεξ δεν χύνεις γρήγορα.
John_282
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2