Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 39746
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έχοντας διαβάσει κάποιες κριτικές κατάλαβα ότι υπό προϋποθέσεις μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί της. Μου άρεσε και πολύ από τις φωτο και είπα να δοκιμάσω.
Εξάλλου με τις πιο ψηλές γυναίκες είμαι μάλλον στο στοιχείο μου…Έτσι και έγινε και με την Crystal.
Μου άρεσε πολύ και από κοντά γιατί είναι γυναίκα με τα όλα της. Έχει τις ατέλειές της, αλλά όπως την είδα φτιαγμένη, με τέλειο μανικιούρ/πεντικιούρ, για εμένα ήταν ένας μούναρος. Βέβαια εμένα δεν με νοιάζουν τα όποια μικρά θεματάκια που σχολιάζουν κάποιοι μοντελάκηδες (και καλά κάνουν αφού έτσι γουστάρουν).
Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι πολύ γρήγορα βγήκε μία πολύ θετική διάθεση και από τους 2 μας. Η ίδια ήταν χαμογελαστή και δοτική και αρχίσαμε με ωραία σωματική επαφή, με ωραία φιλιά και πολύ γρήγορα καταλήξαμε με την Crystal στα γόνατα όπως προστάζει η δική μου ιεροτελεστία.
Πολύ καλή πίπα και μου άρεσε ιδιαίτερα ότι με κράταγε από τα πόδια και με τράβαγε προς το μέρος της. Πολύ καυλωτικό…και ιδιαίτερα όταν έγλειψε και τα αρχίδια μου κόντεψα να χύσω με την μία.
Την σταμάτησα και μου έσκασε χαμόγελο επειδή κατάλαβε ότι με έφτασε στο όριο.
Είχε πάρει λίγο το πάνω χέρι αλλά δεν με χάλαγε. Πολύ γρήγορα την έβαλα ανάσκελα και την ξεμούνιασα. Στην αρχή με χαλαρούς ρυθμούς για να καταλήξω να την χτυπάω δυνατά και βαθιά. Αλλά δεν άντεξα και πολύ και γρήγορα βγήκα και την έχυσα σε κοιλιά και στήθος.

Ντουζάκι και οι 2 μας και σύντομα ήμουν πάλι τούρμπο και την έστησα στα 4.
Ωραίος κώλος, ωραία μακριά κορμάρα για δυνατό σφυροκόπημα και αχόρταγο χούφτωμα.
Χύσιμο μετά από λίγο πάνω στην κωλάρα της, ντουζάκι και χαλαρή κουβεντούλα.
Είχε μείνει και αρκετή ώρα γιατί για κάποιον λόγο έχυσα γρήγορα για τα δεδομένα μου. Ίσως να γούσταρα και λίγο παραπάνω που γάμαγα μια Ανατολίτισσα που το έχω και απωθημένο. Αν και πιο πολύ από Βραζιλία νομίζω έχει πάρει.

Πάντως εκτός από ωραία γυναίκα είναι και καλό παιδί, συμπαθητική, με πολύ καλό χαρακτήρα και πολύ ευχάριστη στο σόσιαλ. Είμαι σίγουρος ότι εάν την έβλεπα 2η φορά θα ήταν ακόμα πιο καλό το γαμήσι μας, γιατί η οικειότητα και η ευχάριστη ατμόσφαιρα της βγάζουν πολύ καυλωτική συμμετοχή και συμπεριφορά.
Βέβαια, παρόλο που πέρασα πολύ καλά μαζί της, δύσκολα θα την ξαναπάρω γιατί είμαι σε φάση διαφορετικών δοκιμών για όσο θα αντέχει το πορτοφόλι μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς