Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 23381
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βικτωρία λοιπόν πήγα αρκετα υποψιασμένος.. σχεδόν βαρύς τύπου να το ακυρώσω γιατί περίμενα δύσκολη συμπεριφορά κ κακα τα ψέματα βρίσκουμε λίγο χρόνο..κ θέλουμε να φεύγουμε καλά όχι ψυχοπλακωμενοι..είναι νεαρή κ θέλει μεταχείριση ανάλογη εμείς τα βρήκαμε κνπηγε σχετικά πολύ καλά στην μια ώρα έπεσε αρκετό σεξ.. όμορφη πολύ καλό σώμα ωραίο μικρό στήθος κάγκελο..πολύ καλό γλυψιμο επιμονή να τα πιει το είπε κ 10 φορές..η αλήθεια είναι δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη..θετικό ραντεβού για εμένα...δεν είναι μια γυναίκα που θα παίξεις άγρια..έχει κ το απίστευτο νιμου νιωτη βλέπεις..αυτά από μένα.σε οποίον αρέσει το γάλακτος ασ δοκιμάσει..άλλη γεύση το πρόβατο άλλη το γάλακτος είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα..με τα υπέρ κ τα κατά..εγώ πάντως γέλασα πολύ..στην αρχή αποφεύγε τα γλωσσοφιλα κ την πείραζα έλα να κάνουμε μάκια...κ πεθαινα στο γέλιο..μετά χαλάρωσε κ όλα καλά.. νταξει δεν είναι για πόλεμο..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
GOAT
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.010
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey, THV, xan4625 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2024
....εγώ πάντως γέλασα πολύ. .. χαχαχαχαχαχα... ρε φίλε θα μας τρελάνεις? Το κοριτσάκι βγαίνει στη γύρα για φράγκα κοροιδεύοντας κατάμουτρα!... και γιατί δεν πήγες στο θέατρο να γελάσεις με 20 ευρώ και πληρωσες 150 για το βλήμα? ....είναι νεαρή κ θέλει μεταχείριση ανάλογη.... ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟΙ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ! Φέρε ψυχολόγο την επόμενη φορά !!!!!!! Ας παει να κάνει άλλη δουλειά.... όταν πληρώνεται ομως δεν θέλει ειδική μεταχείριση, μια χαρά τα τσεπώνει τα φραγκα !!!!!!!!!! Ο Μάγος είναι το καλύτερο γραφείο και απορώ πως τη κρατάει ακομα!
review reaction 1 hornyasfuck
28 Δεκεμβρίου, 2024
Φίλε Στέφανε έχουμε γράψει κάποια χλμ στο άθλημα κ επί πολλά έτη ήμουν επισκέπτης εδώ..που μεταξύ μας είναι κ το εξυπνότερο μπαίνεις βλέπεις μαθαίνεις κάνεις σιωπηλά την δουλειά σου..είναι παρα πολλές οι κριτικές που δεν έχω γράψει..για φολες ειδικά από Ελληνίδες οι οποίες ζουν σπίτια παιδιά ανήψια αδέρφια κτλπ.γνωριζω δεν τρώω σανό για την Βικτώρια.επιλεγω κάθε πως να σώσω ένα ραντεβού.. γιατί το οικονομικό είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί..σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα
review reaction 1 hornyasfuck, Haris
31 Δεκεμβρίου, 2024
Οι κριτικές γίνονται για ενημέρωση, υποθέτω... Ολοι οι αναγνώστες δεν έχουν την δική σου εμπειρία ώστε να διαχειριστουν τέτοιες καταστάσεις και το οικονομικό σίγουρα τους απασχολεί, καθώς διανύουμε δύσκολους καιρούς. Δεν μπορώ να καταλάβω, βασιζόμενος στο σχόλιο σου με ποιο σκεπτικο έγραψες τέτοια κριτική. Ειναι δύο εντελώς αντιφατικές παρουσιάσεις...
Κ όπως σωστά είπες, και προσπαθώ να το ακολουθώ κ εγω, αποφεύγουμε να γράφουμε αρνητικά. Το να παρουσιάζεις όμως κάτι ως θετικό και με σχόλιο σου (το οποίο λίγοι θα διαβάσουν) να το αναιρείς με εντυπωσιάζει. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην έγραφες καθόλου κριτική; Γιατί αν το σχόλιο σου ισχύει οποίος δεν το διαβάσει θα κλαίει ένα 150αρι, χωριά την ψυχολογική φθορά (δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές στις μαλακίες).
review reaction 1 Jack_of_all_trades, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3