Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 24 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 117515
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση με την Mavie σε κεντρικό ξενοδοχείο μετά από πολλές προσπάθειες στο παρελθόν . έρχεται το κορίτσι στην ώρα του και οι πρώτες εντυπώσεις , θετικότατες . παρόλο που με τις Λατίνες πάντα κάτι πήγαινε στραβά με την Μάβι κατάλαβα με το που την είδα ότι θα περάσω τέλεια . παθιασμένα γλωσσόφιλα με το καλησπέρα , τρελοκομείο με την καλή την έννοια , κεφάτη , γενικά μία πολύ δροσερή κ γλυκύτατη παρουσία ...... εμφανισιακά δεν βρήκα κανένα ψεγάδι , όλα πάνω της εμένα μου φάνηκαν τέλεια ... ... κάνει το μπανάκι της , (συνολικά έκανε τρία ) και αυτό που ακολούθησε ήταν πέρα από κάθε προσδοκία ... με ξεζούμισε στην κυριολεξία . . δεν θα μπω σε λεπτομέρεις , αλλά τα 200 η Μάβι τα αξίζει .έλεγε συνεχώς τα δικά της , delicious, lovelv, junior, που προσωπικά δεν με χάλασαν καθόλου. έχασα την μπάλα με την μικρή . ήθελα να την φάω ζωντανή . μέχρι κ την κωλοτρυπίδα της έγλειψα , δεν θυμάμαι να το έχω ξανακάνει , όχι με έσκορτ αλλά γενικά . έχασα τον έλεγχο. . δεν με άφησε να πάρω ανάσα , και ευτυχώς να λέω που έφυγε κ λίγο πιο νωρίς γιατί ίσως να έμενα στον τόπο.. από το ξενοδοχείο βγήκα σχεδόν κουτσαίνοντας .. πολλά στανταράκια μαζεύονται τελευταία κ δεν με βλέπω καλά το 2025 .. έχω κ μερικά ακόμα " απωθημένα " , είμαι περίεργος πως θα καταντήσω , αλλά θα το ρισκάρω . αυτά για την Mavielicious , που για μένα ήταν ένα σεξουαλικό highlight,. γαμάτε γιατί χανόμαστε όπως έλεγε και ο Πανούσης .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
xan4625
Σπουδαίος
20
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Senteron, keepitsimple και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2024
"από το ξενοδοχείο βγήκα σχεδόν κουτσαίνοντας .. " Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 3 keepitsimple, STAVROS6969, hornyasfuck και 5 άλλα μέλη
26 Δεκεμβρίου, 2024
Mεγα λάθος το να μην γλείφεις κωλοτρυπα...τόσα λεφτά που δίνεις πρέπει να απολαμβάνεις κάθε τρύπα της κοπέλας.
Ακόμα και στην Φυλης με πολύ λιγότερα λεφτά πρέπει να γεύεσαι την κοπέλα από παντού...εκτός βέβαια αν δεις τίποτα παράξενο όπως σπυράκια.
review reaction 1 review reaction 3 mallias20, Haris, xan4625 και 2 άλλα μέλη
26 Δεκεμβρίου, 2024
Μπράβο για τον τίτλο της κριτικής....όσοι δεν ακούνε αυτά που ακούμε θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αν ρωτήσουν για τον τίτλο.
Κeep on rocking.
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, xan4625, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
27 Δεκεμβρίου, 2024
Lemmy approves
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Yatoputso, Johnny Red2 και 3 άλλα μέλη
27 Δεκεμβρίου, 2024
Μπράβο, πάντα τέτοια! Παντα με όρεξη η Mavie να ικανοποιήσει τον junior!

Χεχε!
review reaction 1 hornyasfuck, Lone-Wolf, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
27 Δεκεμβρίου, 2024
@argyrotoxos ...."Mεγα λάθος το να μην γλείφεις κωλοτρυπα...τόσα λεφτά που δίνεις πρέπει να απολαμβάνεις κάθε τρύπα της κοπέλας.
είστε όμως κάτι παλικάρια εδώ μέσα Χαχαχα!Καπέλο
review reaction 3 Senteron, hornyasfuck, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
28 Δεκεμβρίου, 2024
Μισές δουλειές θα κάνουμε;
review reaction 3 hornyasfuck, Johnny Red2, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
28 Δεκεμβρίου, 2024
Αυτή η Mavie έχει καμμία σχέση με την Μαβι,μυθικό σουξε του πολυαγαπημένου και εν Ελλάδι Τούρκου τραγουδιστή Ιμπραήμ Τετλισες;
review reaction 3 hornyasfuck, xan4625
29 Δεκεμβρίου, 2024
@argyrotoxos ..από Lemmy στον Ιμπραήμ Τετλισες... κάπου σε έχασα φίλε Καπέλο
..και γλείφεις και κωλοτρυπίδες ..Χμμμ;Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, Haris
29 Δεκεμβρίου, 2024
I am a Greek lover
Mεγαλωσα στην δεκαετία του '80 τον καιρό που σαρωνε ο Ι.Τετλισες και το ΜΤV.

review reaction 3 review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, xan4625, Haris
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2