Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 16 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 69628
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τι γλυψιμο τι φάση γενικότερα να είμαστε στο σοσιαλ και να ξεκινάει τη σπάτουλα.
Πάμε λίγο από την αρχή γιατί ξεκίνησα με αυτό που μου έμεινε από το γαμάτο χριστουγεννιάτικο ραντεβού
Ανταλλαγή μηνυμάτων με το γραφείο με απόλυτη αμεσότητα.
Πρώτα ρώτησα για Angelina γιατί είχα καλή ανάμνηση αλλά δεν έπαιζε.Ρωταω για Sofia και λαμβάνω θετικό μήνυμα.
Χτυπάει η πόρτα στο πορνόξενοδοχείο ανοιγω και βλεπω τη Sofia.Απλη εμφάνιση φοιτήτρια φάση.Μα έλα που με το καλησπέρα με έστειλε...
Κάτι γλωσσοφιλα για ενεργοποίηση κάτι τσιμπούκια για ώρα κάτι cow και να παίζει με το μουνι της δεν ήθελα και πολύ...
Μετά το σοσιαλ είναι όπως τα έχω γράψει στην αρχή.
Άνετα δεύτερο μέρος με πολύ όρεξη
Εννοείται ότι επιβεβαιώνονται όλα τα σχόλια παρακάτω η κοπέλα ναι μεν με τσουχτερή τιμή αλλά μιλάμε για απόλυτη vfm συναλλαγή μάγκες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
xlm
Ανώτατος
81
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Gibraltar, Annapurna και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2024
Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Ὡραῖος! ΥΓ: "Με πολλή όρεξη"
review reaction 1 xan4625, Haris
26 Δεκεμβρίου, 2024
μήπως ρώτησες το κορίτσι πόσο καιρό θα κάτσει ? έχω κ εγώ τα απωθημένα μου
review reaction 3 keepitsimple, Haris, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
26 Δεκεμβρίου, 2024
Έγραψες: " ναι μεν με τσουχτερή τιμή αλλά μιλάμε για απόλυτη vfm συναλλαγή μάγκες"! Εδώ υπάρχει μία αντίφαση! Δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο (και τσουχτερή τιμή και value for money). H "πικρή" αλήθεια, είναι ότι, πράγματι, είναι τσουχτερή τιμή και μία τιμή κοντά στα 120 ή 140 max, είναι αυτό που λέμε, ότι τόσο αξίζει! Τα παραπάνω, είναι πλεονασμός...
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
26 Δεκεμβρίου, 2024
οι εποχές των 120 και των 140 πέρασαν ανεπιστρεπτή
review reaction 1 Haris, xan4625, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
27 Δεκεμβρίου, 2024
@GLOCK19 Και όμως, υπάρχουν περιπτώσεις, θέλει όμως καλό...ψάξιμο! Τα λεφτά δεν είναι για...πέταμα!
review reaction 1 STAVROS6969, hornyasfuck
09 Ιανουαρίου, 2025
το θέμα με τα χρήματα και τις τιμές που γκρινιάζετε ρε μάγκες το κατανοώ εν μέρει.

Από την άλλη

1ον δεν τα παίρνουν όλα τα χρήματα τα κορίτσια. Υπάρχει κάποια συμφωνία με το εκάστοτε γραφείο που τις προσέχει και συνήθως παρέχει και στέγη. (η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω τις συμφωνίες αλλά σίγουρα γνωρίζω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα γραφεία φροντίζουν τις επενδύσεις τους)

2ον Αναρωτήσου εσύ πόσα θα έπαιρνες την ώρα για να συναντάς τυχαίους ανθρώπους να είσαι υπάκουος στις απαιτήσεις και να είσαι πάντα στη πένα ; Να τα λέμε κι αυτά καρντάση μου.

3ον Τα περισσότερα κορίτσια είναι υψηλού επιπέδου εταίρες και η γνωστή ρήση σε όλους μας " ότι δίνεις παίρνεις" ισχύει.

Και κάτι που θέλω να το πω απλά : Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να μπορώ να πληρώσω με κάρτα. Δηλαδή να γίνει πιο ευρωπαϊκή φάση. Καρτούλα μάγκες. Αν παίξει και τιμολόγιο θα γαμούσε..Κουλ

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6