Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 199 10
Call-Girls
311584
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Δεν ξερω ποσοι το πηρανε ειδηση αλλα προ ημερων ο Κουλης συναντησε τον Αγιο Βασιλη στη Λαπωνια. Παλι καλα που δεν ακυρωθηκαν για φετος τα Χριστουγεννα. Δωρο βεβαια δεν περιμενα απο τον Αγιο Βασιλη γιατι ουτε καλο παιδι ημουν ουτε καν παιδι ειμαι εδω και πολυ καιρο. Ετσι αποφασισα να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα ραντεβου στου Βασιλη.
Καπως ετσι βρεθηκα αντι να ακουω καλαντα να κανω καυλαντα με τη Μαρια. Δεν αργησε να σηκωθει ο μικρος τυμπανιστης και πως να μη σηκωθει με τετοιους βυζους και τετοια κωλαρα. Το κορμι αυτης της κοπελας δεν υπαρχει. Συντομα βρεθηκαμε σε σταση 69 με εμενα να γλειφω το λουλουδενιο μουνακι της κι εκεινη να κανει μαθηματα πνευστων με το οργανο μου. Το κρεσεντο δεν αργησε με το πρωτο χυσιμο στο στομα της.
Στη συνεχεια την εβαλα να κανει ιππασια πανω στο πουλι μου σε reverse cow να το βλεπω να μπαινει και να βγαινει αργα μεσα της και να φτιαχνομαι ολο και πιο πολυ. Κρατησα για λιγο αυτη τη σταση μεχρι που λιγο πριν το τελος την εβαλα στα 4 και σαν μαεστρος ολοκληρωσα την 9η συμφωνια της καυλας. Ευχαριστω Μαρια για την ομορφη εμπειρια.
Χρονια πολλα και Καλα Χριστουγεννα σε ολα τα μελη.
Καπως ετσι βρεθηκα αντι να ακουω καλαντα να κανω καυλαντα με τη Μαρια. Δεν αργησε να σηκωθει ο μικρος τυμπανιστης και πως να μη σηκωθει με τετοιους βυζους και τετοια κωλαρα. Το κορμι αυτης της κοπελας δεν υπαρχει. Συντομα βρεθηκαμε σε σταση 69 με εμενα να γλειφω το λουλουδενιο μουνακι της κι εκεινη να κανει μαθηματα πνευστων με το οργανο μου. Το κρεσεντο δεν αργησε με το πρωτο χυσιμο στο στομα της.
Στη συνεχεια την εβαλα να κανει ιππασια πανω στο πουλι μου σε reverse cow να το βλεπω να μπαινει και να βγαινει αργα μεσα της και να φτιαχνομαι ολο και πιο πολυ. Κρατησα για λιγο αυτη τη σταση μεχρι που λιγο πριν το τελος την εβαλα στα 4 και σαν μαεστρος ολοκληρωσα την 9η συμφωνια της καυλας. Ευχαριστω Μαρια για την ομορφη εμπειρια.
Χρονια πολλα και Καλα Χριστουγεννα σε ολα τα μελη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα