Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 45 10
Call-Girls
256249
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ήρθε η καβλα με αυτά τα μίνι φορεματακια κ τις μπότες που μας βάζει στις φωτογραφίες του φόρουμ! Έπαθα πλάκα με το λεπτό καλλίγραμμο κορμί της κ το φουσκωμένο σιλικονε στήθος!
Την έβαλα να περπατάει για να καβλωνω με το ναζι της! Το πρόσωπο δυστυχως αδιάφορο, δεν το κοίταζα κ πολύ, θύμιζε κοπέλα Βαλκανίων από Βουλγαρία Ρομανια.
Ρε μαλακες την έγδυνα κ τι καβλα φορούσε το εσώρουχο με το κορδόνι, την έβαλα στα 4 και από μπροστά πίπα μέχρι λαρύγγι πνιγόταν κι έβγαζε σάλια!
Τζελ κ δάχτυλα στον κωλο με προσοχή, γιατί είναι σφιχτή κ έχει κ αιμοροιδα. Κάρφωμα δυνατό μόλις άνοιξε σε στάση κοκκορα κ τις ποδάρες πάνω στους ώμους μου μετά, ενώ τις έγλυφα τις πατουσαρες κ αυτή βογγαγε. Τέλος σπουν αλλά με εμένα από πάνω το έχωνα τέρμα στον κωλο με βογκητά καβλας κ πόνου, έβγαλα προφυλακτικό και τα έδωσα όλα στο στόμα, όπου έφυγε τρέχοντας να τα βγάλει με τάση για εμετό.
Μετά από λίγο δεύτερος γύρος στα 4 με δύναμη στα όρθια και ιεραπόστολο την έβαλα κάτω στο πάτωμα κ της τα έριξα στα μούτρα.
Πολύ καλό πορνοσταρικο γαμησι το ευχαριστήθηκα κ της άρεσε και της ίδιας που γούσταρα, παρόλο που την ταλαιπώρησα λίγο!
Χρόνια πολλά καλές γιορτές κ τα μουνια να έχουν χαρές! (Κ οι πουτσοι!)
Την έβαλα να περπατάει για να καβλωνω με το ναζι της! Το πρόσωπο δυστυχως αδιάφορο, δεν το κοίταζα κ πολύ, θύμιζε κοπέλα Βαλκανίων από Βουλγαρία Ρομανια.
Ρε μαλακες την έγδυνα κ τι καβλα φορούσε το εσώρουχο με το κορδόνι, την έβαλα στα 4 και από μπροστά πίπα μέχρι λαρύγγι πνιγόταν κι έβγαζε σάλια!
Τζελ κ δάχτυλα στον κωλο με προσοχή, γιατί είναι σφιχτή κ έχει κ αιμοροιδα. Κάρφωμα δυνατό μόλις άνοιξε σε στάση κοκκορα κ τις ποδάρες πάνω στους ώμους μου μετά, ενώ τις έγλυφα τις πατουσαρες κ αυτή βογγαγε. Τέλος σπουν αλλά με εμένα από πάνω το έχωνα τέρμα στον κωλο με βογκητά καβλας κ πόνου, έβγαλα προφυλακτικό και τα έδωσα όλα στο στόμα, όπου έφυγε τρέχοντας να τα βγάλει με τάση για εμετό.
Μετά από λίγο δεύτερος γύρος στα 4 με δύναμη στα όρθια και ιεραπόστολο την έβαλα κάτω στο πάτωμα κ της τα έριξα στα μούτρα.
Πολύ καλό πορνοσταρικο γαμησι το ευχαριστήθηκα κ της άρεσε και της ίδιας που γούσταρα, παρόλο που την ταλαιπώρησα λίγο!
Χρόνια πολλά καλές γιορτές κ τα μουνια να έχουν χαρές! (Κ οι πουτσοι!)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2024
Φίλε είναι σωστή η τιμή που αναγράφει; Δεν είναι 120 + 50 το πρωκτικό + 20 cim/cif ?
T
Tsouk1
25 Δεκεμβρίου, 2024
Όχι δεν μου ζήτησε έξτραδακι! 170 συν το χοτελ έδωσα ήμαρτον!
Pipakwlos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2