Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 23381
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Είμαι από αυτούς που δεν γουστάρουν εύκολα την κριτική γιατί οι κοπέλες είναι πιο εργαζόμενες κι σε δύσκολο σπορ. Ένα κακό ραντεβού μπορεί λόγω κακής χημείας. Πάμε από τα θετικά όμως .
Καλό πρόσωπο, ωραίο σώμα όπως τις φωτό κι λίγο καλύτερο.( κι δεν μα αρέσουν τα σκιννι φανταστείτε αλλά μαρεσε αυτό) κι προσπαθούσε να είναι θετική αυτά.
3-4 φάουλ.
Νευρική ( μου πε έναν λόγο οκ)αλλά όταν θες να ξεφύγεις δεν θες νευρικά άτομα δίπλα σου
Με το κινητό στο χερι( απάντησε από προσωπικό άτομο μέχρι σε φίλο /γκομενο)
Βιαστική (ατάκα ενώ μόλις τελείωσε το παιχνίδι θες κι 2ο;?) είμαι σε μια ηλικία που μπορώ αρκετές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα οπότε δεν θα τις έδειχνα κάτι τέτοιο
Δεν είχε διάθεση για μπάνιο μετά το παιχνίδι κι εκεί κατάλαβα ότι δεν είχε διάθεση για σεξ που το είπε εκείνη κι της είπα ευγενικά να φύγει όντως γιατί είναι γιορτές κι δεν μαρεσει να πιέζω τους ανθρώπους.
Δεν ασχολήθηκα με το οικονομικό κομμάτι ούτε σε εκείνη ούτε στο γραφείο το οποίο προσπάθησε εν μέρη να βρει μια λύση. Ήταν πιο πολύ ότι ξενέρωσε όλη την χαλαρή φασουλα μου.

Σαν κοπέλα νομίζω είναι θετική απλά έχουμε όλοι τις καλές μας κι τις κακές μας μέρες . Νομίζω δεν την πέτυχα σε καλή μέρα αλλά δεν ξέρω αν θα το ξανά ρίσκαρα. Σωματικά νομίζω μπορεί κι να την αδικούν ελαφρώς οι φωτό αλλά δεν είχε καθόλου συμμετοχή στο ερωτικο κομματι. Νομίζω θα μπορούσε να πει ότι δεν είχε καλη διάθεση στο γραφείο ή σε εμένα κι θα ψάχναμε την λύση τελείως από την αρχη. Μπορεί να μην γίνετε κι ολας .
Πάντως στα άτομα που τους αρέσουν τα skinny σώματα είναι πολύ ωραίο σώμα εάν την πετύχουν κι σε καλή μέρα μπορεί να είναι πολύ ωραία εμπειρία.

Καλές γιορτές σε όλους κι πάνω από όλα χαλαραα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey, THV, TOMCRUISE και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2024
γαπητέ γράφεις " ...εκεί κατάλαβα ότι δεν είχε διάθεση για σεξ που το είπε εκείνη κι της είπα ευγενικά να φύγει όντως γιατί είναι γιορτές και δεν μου αρεσει να πιέζω τους ανθρώπους...."και ΜΠΡΑΒΟ σου από μένα!
Πιστεύω και προσπαθώ το ΄΄ίδιο πρώτων για να μην σπάμε και εμείς τα @@@δια μας και δεύτερον γιατί ακόμη και εάν έχει κάνει λάθος η κοπέλα να είναι εκεί την στιγμή αυτή "σωματικά" ενώ δεν μπορεί να υποστηρίξει την δυσκολη αυτή δουλεία καλύτερα να την βοηθάμε να πάει στο καλό.
Να σημειώσω και να βοηθήσω μελλοντικούς πελάτες ότι και σε εμένα πριν από αρκετες εβδομαδες , σε καλή ώρα απογευμα και με πολυ καλη διαθεση και συμπεριφορα από μεριάς μου το κορίτσι είχε την ίδια  αρνητική συμπεριφορα παρότι ξεκινήσαμε με ένα συμπαθητικό σοσιαλ στα πρωτα 10λ. Εγώ δεν την εδιωξα, είπα μικρή είναι θα την βρούμε την άκρη,  πήγα με τον ρυθμό της, δεν την πίεσα και αλλά τελικά ξενέρωσα !
review reaction 1 alexandrosss, Stadium Municipal, Rokko28 και 2 άλλα μέλη
25 Δεκεμβρίου, 2024
Και με μένα τα ίδια και χειρότερα... ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ!
review reaction 1 hornyasfuck
25 Δεκεμβρίου, 2024
Χρωστάω μια κριτική εδώ.. Περίεργη συνάντηση..
25 Δεκεμβρίου, 2024
Ggalatsi όταν βλέπεις να είναι αλλού , να μιλάει κανονικά στο κινητό ( με φίλο και συγγενικό πρόσωπο) όταν σε ρωτάει τώρα θες κι 2η ή δεν κάνει κινήσει για ντουζακι κτλ. Ενώ έχω αλλά 40 λεπτά συνεδρία . Ε δεν ψηνόταν τι να την κανω την κοπέλα; Κακή επιλογή κακό timing δεν ξέρω . Απλά επειδή κι εγώ να χαλαρώσω αυτήν την μια ώρα εάν δεν μου βγει καλύτερα γεια σου παρά σεξ με το ζόρι. Θα μου πεις ρε φίλε λεφτά πέρνει θέλεις να σε γουστάρει ..; Θα σου πω όχι αλλά όλοι ξέρουμε τι εννοούμε συμμετοχή κτλ κι ότι άλλο να κάνεις σεξ σε ένα σώμα μόνο.

Υγ δεν πειράζει καλές γιορτές να έχουμε και καλύτερες επιλογές από μας . Καλά χριστουγεννα
review reaction 1 hornyasfuck, ggalatsi
26 Δεκεμβρίου, 2024
Ακούω, διαβάζω ότι τα κορίτσια είναι "εργαζόμενες", ότι κάνουν "δύσκολη δουλειά"και πολλοί από εμάς τούς πελάτες τις δικαιολογούμε....
Λάθος! Αν είναι "εργαζόμενες"πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, διότι ξέρουν πολύ καλά τι θα συναντήσουν και τι θέλει ο πελάτης. Ο πελάτης που πληρώνει και έχει πάντα δίκιο.
Αν δεν την κάνουν σωστά,ο πρώτος που πρέπει να τις αποβάλλει από την "αγορά" είναι ο εργοδότης τους.
Εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει γιατί πάντα θα υπάρχουν ανυποψίαστοι ή χαμηλών απαιτήσεων πελάτες.
Αν πάλι η δουλειά αυτή τους είναι "δύσκολη" καί δεν "το έχουν",υπάρχουν και άλλες δουλειές που πιθανόν μπορούν να αποδώσουν....

Διαβάζω "ωραίο πρόσωπο","ωραίο σώμα".
Δεν αρκούν. Αν ήταν έτσι,θα τις "νοικιάζαμε", θα τις βάζαμε απέναντι μας και θα τον "παίζαμε". Αυτά συμβάλλουν κατά ένα 30-40/100.Σημασία έχει η συμμετοχή,η ένδειξη καλής διάθεσης και πρόθεσης για ικανοποίηση του πελάτη.
Η "χημεία" και η "εμπειρία" είναι άλλο θέμα συζήτησης.

Διαβάζω "δεν είχε διάθεση","δεν ήταν σε καλή μέρα".
Αν είναι έτσι,να ενημερώνουν,τους "εργοδότες" τους,πότε αισθάνονται ότι είναι σε"φόρμα" και μετά να βγαίνουν στον "αγωνιστικό χώρο".

Ίσως κάποιοι θα σκεφτούν και θα πουν ότι είμαι πολύ αυστηρός.
Ας αναλογιστούν όμως, είτε τους περισσεύουν είτε όχι τα 150-180-200€/h, ότι αυτού του είδους οι συναντήσεις γίνονται γιατί ο πελάτης επιθυμεί υψηλότερου επιπέδου παροχή υπηρεσιών.
Ένα πληρέστερο"πακέτο" απ'ότι ένα "γαμισάκι" σε οίκο ανοχής ή ακόμα και σε studio.

Και κάτι τελευταίο, απευθυνόμενος προς όλες τις κατευθύνσεις εμπλεκομένων.
ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

Χαιρετώ....
review reaction 2 hornyasfuck
26 Δεκεμβρίου, 2024
αγαπητέ C.M1894, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

αγαπητέ Caligula2525,
συμφωνώ με το ότι οι"εργαζόμενες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σωστά," αλλά θα έλεγα ότι όταν δεν την κάνουν είτε γιατί δεν μπορούν είτε γιατί δεν θέλουν ο πρωτώς που πρ΄έπει να κάνει κίνηση είναι ο πελάτης!
Με ευγένεια, τις στέλνεις στο "καλό" για το καλό και των δύο (πελ΄άτη και κοπέλας). Ιδιαίτερα εδώ στην Αθήνα υπάρχουν σχεδών όλες τις ώρες δεκ΄άδες επιλογές. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζουμε καμία κοπέλα να κάνει κα΄τι που δεν θέλει. Μακρία και αγαπημένοι!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6