Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 35219
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καλησπερα μαγκες, αν και κουρασμενος σημερα θα γραψω κριτικη για την Λεα τωρα που ειναι ακομα φρεσκιες οι αναμνησεις. Το ραντεβου μας εγινε μετα απο εξοδο με φιλους και πολλες καυλες που μου προκαλεσαν οι συντομες συνομιλιες με διαφορες γκομενιτσες στα μαγαζια.
Η Λεα ειναι δυσκολο να απογοητευσει καποιον απο θεμα εμφανισης, ο κωλαρακος της ειναι τουμπανο, το υπολοιπο σωμα πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις κατι που θα ηθελες να ειναι καλυτερο. Το προσωπο απο την αλλη ειναι καλο αλλα δεν εχει την ιδια ομορφια. Μου εκαναν καλη εντυπωση τα χειλη της στα φιλια οπως και η επιθυμια της να φιλησει.
Αρχικα δεν βρηκα μια γκομενα που το εχει παιχνιδακι αυτο που κανει αλλα με λιγη επιμονη αλλαξανε πολλα και τελικα μου εδειξε πως εχει αποφασισει να το ευχαριστηθει το αθλημα. Κανει αματουρικη αλλα ωραια πιπα, της αρεσει να κοιταει στα ματια και δεν εχει ντροπη ενω πανω στο γαμησι ενεργοποιειται και γαμιεται με ενταση.
Οπως το περιμενα, ειχε στενο μουνι και καταλαβαινει καλα το γαμησι, μου εβρεξε ωραια τον πουτσο. Εκανε ωραια στησιματα και στον δευτερο γυρο δεν ξεκολαγε απο πανω μου πανω στο cow.
Αν και αρχικα δεν το περιμενα, ηταν ενα ενδιαφερον ραντεβου με την νεαρη. Πιστευω σιγα σιγα θα γινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα και προσωπικα στο μελλον θα την ξαναπαρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή