Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 2 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με Bella στο μικρό πριν κάνα δίμηνο. Την είχα ξανασυναντήσει στην Αθήνα στις αρχές του 2024 και είχα περάσει αρκετά καλά οπότε αποφάσισα να επαναλάβω.
Στα της εμφάνισης η κοπέλα δεν άλλαξε πολύ από την τελευταία φορά που την συνάντησα. Πρόσωπο όμορφο αλλά όχι τελείως στα γούστα μου γιατί έχει κάποιες γωνίες. Το σώμα της μικροκαμωμένο, πολύ καλό με ενισχυμένο κώλο σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση. Τα στήθη φτιαχτά, τούμπανα, πραγματικά πολύ όμορφα στην όψη αλλά αρκετά σκληρά, με ρώγες καλοσχηματισμένες που ανταποκρίνονται στο γλείψιμο. Θα της έβαζα 9 στο σώμα αλλά είναι τελείως στεγνή από λίπος, όπως ανέφερε και ο mallias20 στην κριτική του. Θέλω να έχει λίγο σάρκα παραπάνω να γεμίζει η χούφτα. Τα αγγλικά της βελτιωμένα και όπως πάντα πρόσχαρη και χαμογελαστή.

Στο τεχνικό κομμάτι, η πίπα της είχε λίγο δοντάκι αλλά ήταν φιλότιμη. Το μουνάκι της ήταν πεντακάθαρο και μοσχομυριστό, ότι πρέπει για γλείψιμο. Είναι πραγματικά πολύ επιμελής με την καθαριότητα και αυτό φαίνεται. Δάχτυλα δεν δέχτηκε. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις όπου δεν έκλεψε, δεν είπε όχι σε τίποτα και είχε καλά στησίματα. Είχε καλή συμμετοχή αλλά ελαφρώς μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ήταν σαν βεντούζα κολλημένη πάνω μου.
Λόγω βελτιωμένης γνώσης της Αγγλικής είχαμε και ευχάριστη κουβεντούλα στο τέλος. Σε γενικές γραμμές μια ευχάριστη εμπειρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα