Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 16 10
Call-Girls 85045
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Προσπαθω να γνωριστω κανα διμηνο-τριμηνο μαζι της, συνεχως κλεισμενη η δε βολευουν ωραρια.Επιτελους εφτασε η ωρα.Kαθαρη Ελληνιδα η κοπελα, εννοω σε χαρακτηριστικα, χρωματα, σωματοτυπο αλλα ΚΑΙ συμπεριφορα(με την καλη εννοια, ηταν ζεστη,οχι ξυλινη/τυποποιημενη επαγγελματιας).Ζεστη ατμοσφαιρα εξαρχης, φυσικοτατο σωμα χωρις τατου και παρεμβασεις και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευαισθητες ρωγες. Αμα τα βρω στο φιλι με καποια ξερω οτι θα περασω καλα.Το σεξ ειναι χημεια+τεχνικη, το φιλι ειναι σκετο χημεια.Παροτι εχω ενα καλο ιστορικο στο να προκαλω θετικα αποτελεσματα με τη χρηση της γλωσσας μου(και μονο, χωρις δαχτυλα) εδω παροτι η ανυψωση των ρωγων, τα τρυφερα χαδακια και τα σφιξιματα δειχναν πως υπηρχε καποιας μορφη ηδονη, η γλωσσα του MrEco νεκταρ δεν ηπιε.Μου εξηγησε πως εχυσε πριν και σαν οργανισμος ειχε στερεψει.Ετσι ειναι αυτα, οι ποροι δεν ειναι ανεξαντλητοι οποτε το γυρισαμε σε σεξ.Μου ζητησε να χυσω μεσα της οπως και εγινε,πρωτο τελειωμα ιεραποστολικο η cowgirl(νομιζω το πρωτο,παιχτηκαν και τα 2 αλλα δεν ειμαι σιγουρος), 2ος γυρος μετα απο κρασακι(για κεινη) μπυριτσα για MrEco(chloe, φοβερη,απο Ελληνες παραγωγους, συστηνω ανεπιφυλακτα και ΔΕΝ παιρνω ποσοστα) ωραια κουβεντα για προσωπικες καταστασεις και ανταλλαγη εμπειριων σε οσες ειχαμε κοινες και ενας δευτερος γυρος που μου κανε εντυπωση πσοο φυσικος ητανε, απο την καθαρη-νοητικη κουβεντα στα ελαφρα χαδακια και μετα τα ελαφρα φιλακια(χωρις να πεσει το επιπεδο των οσων λεγαμε) και καταληξαμε σε ενα γρηγορο στοματικο απο μεριας της αυτη τη φορα, επαναλαβαμε τις 2 προηγουμενες στασεις και καταληξαμε στα 4 οπου αφου εδωσα πονο για μερικα λεπτα ξαναχυσα μεσα της,οπως μου (ξανα)ζητησε.
Πολυ γελαστη και εξυπνη κοπελα, ωραια αυρα, ωραια vibes.Δε ξερω αν θα τη ξανασυναντησω αλλα περασα ομορφα και την προτεινω σε οποιον αρεσει η γνησια Ελληνιδα γυναικα νησιωτισσα, φαινεται και καλο παιδι
Μου επιβεβαιωσε πως εχει πολλη δουλεια, οποτε προσπαθηστε εγκαιρως να την κλεισετε
Καλο 2025 να χουμε(που λεει ο λογος, χαμος θα γινει, καθε περσι και καλυτερα γενικα)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
MrEco
Μέγας
18
Πόντοι:
4.365
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, hornyasfuck, στριπακιας13 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2024
Πολύ καλή η Chloe, αλλά νομίζω μετά το καλοκαίρι οι παρτίδες είναι λιγότερο καλές από παλιότερα.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1