Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 27796
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σοκολατί – «το χρώμα που μου αρέσει» τραγουδούσε η Σοφία Αρβανίτη και ίσως σκεφτόταν Αφρικανούς ψωλαράδες.
https://www.youtube.com/watch?v=x6-T-VP5Kmc
Στην περίπτωση μου το τραγουδώ ακόμα και σκέφτομαι την Εύα Νο2.
Θα συμφωνήσω σε πολλά με τον Στρατηγό Χειμώνα.
Σούπερ GFE κατάσταση, ίσως καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη έχω συναντήσει σε θέμα δεκτικότητας, θετικότητας, όρεξης και διάθεσης.
Μόνη παραφωνία, και στη δική μου περίπτωση, το άγριο αξύριστο μουνάκι το οποίο όμως στην δική μου περίπτωση, δεν με απέτρεψε να το γευτώ και να το περιποιηθώ όπως μου αρέσει.
Συνάντηση την Τετάρτη στον Βασιλάκη, μετά το σχόλασμα και πριν το ντέρμπι της μοναχοκόρης της προσφυγιάς με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, όπου το γούρι έπιασε ξανά. Συνεννόηση απλή και άμεση μέσω μηνυμάτων με το κέντρο και μοναδικό μου αίτημα να παίζουν φιλιά.

Ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα ίσα που είχα προλάβει να μπανιαριστώ.
Με εντυπωσιακό λουκ, φόρεμα λευκό εφαρμοστό να τονίζει το καλλίγραμμο κορμί και να ξεχωρίζουν τα μεγάλα βυζιά της και γόβες με τακούνι. Καθαρή μοσχομυριστή. Δε μου φάνηκε τόσο ψηλή όσο την περίμενα αλλά αυτό είναι η εντύπωσή μου. Σίγουρα δεν τη λες με τίποτα κοντή. Εγώ είμαι 1.88.
Αμέσως ζήτησε 2 πράγματα. Τα λεφτά μπροστά και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Ήμουν προετοιμασμένος και για τα 2 και δε με χάλασε. Της υπέδειξα που τα έχω ακουμπισμένα και αμέσως παρήγγειλα.
Εκείνη δεν έχασε χρόνο και αμέσως άρχισε αγκαλιές φιλιά και χουφτώματα. Μου θύμισε Sasha, και δε το θεωρώ ιεροσυλία να τις συγκρίνω, ειδικά στην συμπεριφορά στη διάθεση και την όρεξη. Μόλις ήρθε το κρασί ήπιε μια γουλιά, με κέρασε λίγο από το στόμα της και μου ζήτησε να τη γδύσω για να πλυθεί. Δεν έχασε χρόνο και εμφανίστηκε άκρως εντυπωσιακή ολόγυμνη.
Όπως ανέφερα έχει καλλίγραμμο λεπτό σώμα και τα βυζιά της είναι όντως μεγάλα και λίγο βαριά. Επίσης ενώ οι φωτογραφίες είναι ακριβής, δεν δείχνουν το τατουάζ που έχει πάνω από τα στήθη. Δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία ούτε με χάλασε στο ήδη σκούρο κορμί της.
Ήθελε να φτιάξει ατμόσφαιρα σκοτεινή με λίγο φωτισμό και την άφησα να κάνει παιχνίδι.

Στα του αγώνα δεν είπε όχι σε τίποτα. Της αρέσει να την αγκαλιάζουν σφιχτά και δεν ξεκολλά τα χείλη της από πάνω σου. Ήταν καθαρή μύριζε ωραία και ακόμα περισσότερο όταν υγράνθηκε.
Όπως ανέφερα παρόλο που ήταν αξύριστή (σίγουρα φάουλ) και η τρίχα ήταν άγρια, εμένα δε με απέτρεψε και τελικά το ευχαριστήθηκα με το παραπάνω. Πρώτη φορά μουνί γάμησε την γλώσσα μου αντί το σύνηθες. Σε πολλές φάσεις τράβαγε το κεφάλι μου μέσα της με αποτέλεσμα να του ανταλλάζω βαθιά γλωσσόφιλα με εκείνη να χτυπιέται, λίγο υπερβολική αλλά δεν άφηνα να με αποσυντονίσει. Η ρόγα είχε γίνει κάγκελο και η γλυκιά μυρωδιά και γεύση ενός καθαρού μουνιού είχε κάνει την εμφάνιση της. Όταν το ευχαριστήθηκε γεύτηκε κι εκείνη από τα χείλη μου λίγο από εκείνη.
Μετά από ένα 10λεπτο αγκαλιασμάτων και φιλιών άρχισε τον αγώνα για αναστήλωση της σημαίας και μου φόρεσε το προφυλαχτικό με το στόμα της αισθησιακά και παιχνιδιάρικα για τον δεύτερο γύρο. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου. Πρώτη φορά δεν είχα άγχος να προλάβω και ο χρόνος έμοιαζε σταματημένος με εκείνη να ακολουθεί αλλά και να δίχνει να απολαμβάνει την συνάντηση με μπόλικη παιχνιδιάρα διάθεση…

Αποκορύφωμα ήταν ότι στο τέλος ήθελε να την πάω σηκωτή στο ντους και πήγαμε μαζί για μπάνιο χωρίς να ξεκολλά τα χείλη της από τα δικά μου. Λίγο άγχος λόγω του γλιστερού του μπάνιου το είχα, αλλά όλα πήγαν καλά. Λόγω καθυστέρησης του οδηγού έμεινε λίγο παραπάνω μαζί μου και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος σε χαλαρούς ρυθμούς με φιλιά χάδια και κουβεντούλα.
Θα ήθελα να την ξαναδώ σίγουρα.
Αν η ωραιότερη αφρικανή είναι η Ναόμι και μιγάς η Χάλι, σίγουρα στην επόμενη κατηγορία μπορεί να μπει ειδικά με το μαλλί λιτό.
Σωμά τοπ, αλλά φάουλ το αξύριστο μουνάκι.
Συμπεριφορά άψογη.
Έτσι το βίωσα έτσι σας το μεταφέρω.
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Yatoputso
Ανώτερος
39
Πόντοι:
5.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Christian Kenway, panagoskgkp και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2024
Εγώ το είχα πει, η κοπέλα έχει εξαιρετικό σερβίς. Αφού όπως μου είπανε έφτιαξε λίγο τις παραφωνίες της συμπεριφοράς, θα έχει λαμπρό μέλλον.

Επίσης ότι είναι ιεροσυλία, είναι..Χεχε!
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, hornyasfuck, Yatoputso και 1 ακόμα μέλος
21 Δεκεμβρίου, 2024
Μαλλιασε η γλώσσα σου με λίγα λόγια
review reaction 3 Aragorn135, Johnny Red2, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
21 Δεκεμβρίου, 2024
αφού γεύτηκες μουνάκι .. Κλειτορίδα είχε ?
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2024
Δεν έχω συναντήσει την κοπέλα, αλλά θέλω. Απάντησε αν θες, στην ερώτηση του.
@digger αφου το έγραψες αυτό, γράψε κ 2 λόγια παραπάνω, για να ξέρει ο κόσμος που ζούμε…….

https://www.news247.gr/afieromata/kleitoridektomi-to-martiriko-ethimo-pou-sinexizetai-kai-to-2021/
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2024
@digger και @NBAZ
Δε με παραξένεψε κάτι κατά το σπατουλάρισμα.
Δε θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου, σε περίπτωση που λόγω σκοταδιού ή δικής μου αμπαλοσύνης γλυφω ότι βρω...
Καλύτερα ρωτήστε στο τηλ. κέντρο υγειονομικού τύπου πληροφορίες
Στη περίπτωση μου όπως γράφω ήταν σκοτεινά, αίσθηση είναι ότι μια χαρά με ψηλάφηση γλώσσας βρίσκονται όλα στη θέση τους.

Πάντως ευχαριστώ για την ενημέρωση @NBAZ, θα είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα τίποτα για Κλειτοριδεκτομή.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, Haris και 1 ακόμα μέλος
22 Δεκεμβρίου, 2024
To desert flower είναι η αληθινή ιστορία του διάσημου μοντέλου Iman, αργότερα συζύγου του David Bowie. Το ερώτημα το έκανα γιατι δυστυχώς ακόμα και σήμερα, πολλά νέα κορίτσια από κεντρική Αφρική έχουν κλειτοριδεκτομή, το ξεχωρίζεις γιατί λείπουν η κλειτορίδα και τα μικρά χείλη, είναι κάτι που το έχω δει και με χαλάει πολύ.
review reaction 1 Haris, Johnny Red2, hornyasfuck
23 Δεκεμβρίου, 2024
Μεγάλη ξενέρα τό ἀξύριστο μουνί. ΥΓ: "οι φωτογραφίες είναι ακριβείς", "γλείφω", ὄχι "γλύφω" = "σκαλίζω", ἐξ οὗ καί "γλύπτης", "γλυπτό", "γλυπτική"
review reaction 2 review reaction 1 Haris, Aragorn135, Lone-Wolf και 4 άλλα μέλη
27 Δεκεμβρίου, 2024
Αρα έγλυψες εκεί που αλλοι 5 την ιδια μερα πριν απο εσένα, έβαλαν την ψωλή τους. ΅Well done.
review reaction 3 hornyasfuck
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8