Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 20 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 76090
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αρχικά να πω ευχαριστώ πολύ για τις κριτικές των συναγωνιστών γιατι με βοηθησαν να ξεπεράσω τις φωτογραφίες της κοπέλας, που στο πρόσωπο την αδικούν απίστευτα πολύ.

Πραγματικά η κοπέλα αυτή δίκαια έκανε τον ντόρο που έκανε. Σώμα ποίημα και πρόσωπο τρομερό ειδικά για φίλους των Σλαβικών χαρακτηριστικών.

Προσωπικά πέρασα ένα πολύ ωραίο δύωρο, κινηθήκαμε σε GFE με μεγαλης διαρκείας προκαταρκτικά που απολαύσαμε και οι δύο. Καλή στο στοματικό, όχι τέλεια για τα γούστα μου όμως, σχετικά στεγνή πίπα και δεν μπορεί ιδιαίτερα ντίπ.

Είναι αρκετά μαζεμένη η κοπέλα γενικά αλλα φιλάει υπέροχα και για ώρα και όταν νιώσει πιο άνετα το ζεί μαζί σου.
Ήταν πολύ ανταποδότικη και φαινόταν ότι γουστάρει να γαμιέται αν και δεν ειναι για πολυ δυνατα/βαθιά σφυροκοπήματα για μεγάλη διάρκεια, το οποίο το βρίσκω λογικό απλά το λέω σαν αναφορά ότι έχω εμπειρίες με μεγαλύτερη αντοχή/απόλαυση σε αντίστοιχη φαση.

Αν τις φερθείς σαν να είσαι με την κοπέλα σου ή μια κοπέλα που σου αρέσει και πας πρώτη φορα μαζί της, πιστεύω δε γίνεται να μη περάσεις καλά, εγώ το έζησα φουλ αυτό.

Αν ψάχνεις να βγάλεις βίτσια και να ζήσεις ενα σκληρό πορνό, νομίζω καλύτερα να κοιτάξεις αλλού.

Μακάρι να επιστρέψει και να την ξαναδούμε στο μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 15, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
kelenor
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE, hornyasfuck και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2024
Μου κάνει εντύπωση που δεν ανταποκρίθηκε στο στοματικό, γιατί είναι εξαιρετική.
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, Johnny Red2
21 Δεκεμβρίου, 2024
Το δικό της στοματικό δεν βρήκα τόσο καλό για τα γούστα μου προσωπικά. Δεν ήταν κακό σε καμία περίπτωση.

Η ίδια ήταν πολύ δεκτική στο στοματικό όταν της έκανα και ανταποκρίθηκε δεόντως.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2