Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 4 10
Call-Girls
22158
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ειχα κλεισει το πιπινι απο χθες για τη΄μια το μεσημερι ,αλλα στις δωδεκα και μίση το γραφειο μου ειπε οτι ξεκινα στις 9 το βραδυ,τη κλεινω για μιαμιση ωρα , Η ωρα περνουσε αλλα η μικρη τιποτα, ηρθε με 50 λεπτα καθυστερηση, πιπινι με βυζαρες λιγο πεσμενες αλλα ρωγα τεραστια και μπλε ματακια , Τι να πω ? ενα λεπτο κουκλακι ,Καθεται στη καρεκλα μαγκωμενο αλλα σιγα σιγα του μιλαω και χαλαρωνει , το παιρνω απο το χερι και το παω στο κρεβατι οπου γδυνεται , ΑΣΤΕΡΙ!!! Το περιποιουμαι και ενω στην αρχη ηταν μαζεμενο ,αρχιζει τα βογγητα και τις συσπασεις,οσο τη περιποιουμουν ηταν σα να τη χτυπουσε ρευμα, Πιπα βαθια πολυ καλη και καποτα ,στην αρχη στα τεσσερα και μετα ιεραποστολικο.καβλωνει και με βασταει και μου δειχνει οτι θελει βαθια και αγρια ,Τη χτυπαω αλυπητα για κανα πενταλεπτο και να τα πρωτα υγρα με συσπασεις του κολπου,Σταματαω για λιγο και συνεχιζω και να παλι βογγητα και με αρπαζει και τη γαμαω αλυπητα και βαθια,Παλι κατεβαςει πολλα υγρα με συσπασεις και εκει καταθετω και εγω , δε βιαστηκε να σηκωθει, εδειξε ευχαριστημενη και μου ειπε οτι παει σπιτι της , Ο μοναδικος πελατης για σημερα ? Δε ξερω , ισως ,
Το πιπινι τα δινει ολα αν το πατε σιγα σιγα , Θα το ξαναεπερνα αυριο ,αλλα δυστυχως πεταω για εξωτερικο , ;μιλουσε καλυτερα αγγλικα και εδινε κωλαρακι θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ για εμενα ,
Το πιπινι τα δινει ολα αν το πατε σιγα σιγα , Θα το ξαναεπερνα αυριο ,αλλα δυστυχως πεταω για εξωτερικο , ;μιλουσε καλυτερα αγγλικα και εδινε κωλαρακι θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ για εμενα ,
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2024
Μυστήριο η μικρή. Οι μισοί την εκθειάζουν και οι άλλοι μισοί την λένε μετριότητα.
BigMountain
20 Δεκεμβρίου, 2024
Εγώ όποτε τη ζητάω, το γραφείο μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη. Δεν ξέρω πώς καταφέρατε και την πετύχατε οι υπόλοιποι. Ή κάτι παίζει με την συγκεκριμένη ή το γραφείο με έχει στο δούλεμα/black list
E
escoman
21 Δεκεμβρίου, 2024
Στην αρχη καθοταν στη καρεκλα και ηταν παγωτο ,ομως οταν την εφτιαξα καυλωσε και βογγουσε απο τη καυλα , ημουν τυχερος που τη πετυχα γιατι ενω την ειχα κλεισει ,μεσημερι , ξεκινησε βραδυ και μετα απο εμενα πρεπει να πηγε σπιτι της ,Δεν εχει το πουτανιστικο και αυτο με φτιαχνει , ειναι λεπτο με βυζαρες και τρελαθηκα οταν το ειδα ,Τωρα ειμαι Κουβα , οποτε θα χυσω πολλα πιπινια ,,,,,,
kaavlas
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3