Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 62 10
Call-Girls 157531
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συννενόηση με το γραφείο άψογη.
Ξενοδοχείο στην Συγγρού πολύ τίμιο, δωμάτιο καθαρό, πετσέτα καινούρια, αφρόλουτρο, όλα κομπλέ
Η κοπέλα μου άνοιξε φορώντας τακούνια, μου έριχνε στο ύψος: είμαι 1.92
Πρόσωπο ωραίο, σώμα πολύ καλό, ευχάριστη και επικοινωνιακή, καλά αγγλικά, κάποια ελληνικά
Κάνω μπάνιο, με το που βγαίνω πέφτει στα γόνατα και μου τον παίρνει στο στόμα, γλείφει ωραία και παντού.
Πάμε στο κρεββάτι, την φιλάω παντού, την γλείφω, φαίνεται ψιλοαδιαφορη. Μουνάκι πεντακάθαρο, εντελώς ξυρισμένο. Κάνουμε ένα γύρο ιεραποστολικό, φάνηκε κάπως να της αρέσει, όχι ιδιαίτερα πράγματα. Λέω δε γαμιέται, αστερίας τι να κάνουμε.
Τελειώνω, ξαπλώνουμε, λίγο σόσιαλ. Πάμε μια round 2 μου λέει. Μπαίνει για μπανιο, μπαίνω κι εγώ με την σειρά μου.
Ξαπλώνω, αρχίζει πίπα, πολύ καλή ομολογώ, μετά από λίγο πάλι κάγκελο, Γύρνα για 69 της λέω. Αρχίζω την γλείφω και στις 2 τρύπες, αρχίζει να ανταποκρίνεται, κολλάει το μουνί της στο πρόσωπό μου και όσο την έγλειφα τόσο να τον παίρνει στο στόμα πιο βαθιά και να κατεβάζει υγρά. Καλά είμαστε λέω. Μένουμε ώρα εκεί είναι σαφές ότι γουστάρουμε και οι δυο. Ας μην τελειώσω έτσι σκέφτομαι, την σηκώνω την γυρνάω στα τέσσερα, μπαίνω μέσα της και μόλις πιάνω έναν ικανό ρυθμό αρχίζει να δείχνει οτι τρελαίνεται. Ανοίγει συρτάρι κομοδίνου, βγάζει δονητή, τον ενεργοποιεί και τον βάζει στην κλειτορίδα της. Γάμα με δυνατά να μου λέει να παίζει το μουνι της με τον δονητή και να αρχίζει να ουρλιάζει. Φωνές όχι μαλακίες. Να στάζει το μουνί της υγρά ασταμάτητα. Χύνει, συνεχίζουμε, να την καρφώνω και να τρίβει τον δονητή στην κλειτορίδα, ξανά φωνές, να τρέμει, ξανά να χύνει. Με τρέλανε έσταζε το μουνάκι της χωρις έλεος. Μετά από λίγο δεν αντέχω, χύνω. Βγαίνω έξω, συνεχίζει με τον δονητή, να με κοιτάει και να τρέχει το μουνάκι της υγρά. όπως ήταν στα τέσσερα και γαμιόταν με τον δονητή, της γλείφω την πίσω τρύπα και να ουρλιάζει, της ανοίγω τα κωλομέρια με τα χέρια και να την γαμάω από πίσω με την γλώσσα και αυτή από μπροστά με τον δονητή. Μούσκεμα τα πάντα. Καύλα. Αυτά.
Για αυτό σας λέω: άσσο ημίχρονο δυο τελικό

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου