Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 27 10
Call-Girls
110454
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μιας και πλησιάζουμε προς τις διακοπές και πέφτει και λίγο η δουλειά, με λίγο περισσότερο χρόνο μπορώ να καταθέσω τις κριτικές για περασμένες συναντήσεις.
Μια από αυτές ήταν με την Αλεξάνδρα πριν κανά δίμηνο. Ημουν επιφυλακτικός λόγω κρυμμένου προσώπου, αλλά τελικά ήρθε ένα γλυκό κορίτσι - 2 λεπτά πριν την ώρα συνάντησης (κάτι που προσωπικά εκτιμώ πολύ).
Πεντακάθαρη, μου ζήτησε να πλύνω τα χέρια μου πριν ξεκινήσουμε - πολύ θετικό σημάδι μιας και δείχνει πόσο προτεραιότητα έχει την καθαριότητα.
Στα του αγώνα δεν θα πλατιάσω, είναι πολύ δοτική, γλυκιά αλλά και καυλιάρα. Είναι του επαγγέλματος χρόνια οπότε έχει εμπειρία στο γαμήσι.
Θα ακολουθήσει και χαλαρούς αλλά και έντονους ρυθμούς αν χρειαστεί.
Μετά τον πρώτο γύρο κάτσαμε κανα 20 λεπτο χαλαρά με συζήτηση μέχρι ο Κόναν ο Βάρβαρος μαζέψει δυνάμεις για τον δεύτερο γύρο.
Και ο δεύτερος ήταν επικός σαν τον πρώτο.
Συνολικά ήταν μια πολύ καλή συνάντηση την οποία θα επαναλάβω.
Merry Christmas folks.
Μια από αυτές ήταν με την Αλεξάνδρα πριν κανά δίμηνο. Ημουν επιφυλακτικός λόγω κρυμμένου προσώπου, αλλά τελικά ήρθε ένα γλυκό κορίτσι - 2 λεπτά πριν την ώρα συνάντησης (κάτι που προσωπικά εκτιμώ πολύ).
Πεντακάθαρη, μου ζήτησε να πλύνω τα χέρια μου πριν ξεκινήσουμε - πολύ θετικό σημάδι μιας και δείχνει πόσο προτεραιότητα έχει την καθαριότητα.
Στα του αγώνα δεν θα πλατιάσω, είναι πολύ δοτική, γλυκιά αλλά και καυλιάρα. Είναι του επαγγέλματος χρόνια οπότε έχει εμπειρία στο γαμήσι.
Θα ακολουθήσει και χαλαρούς αλλά και έντονους ρυθμούς αν χρειαστεί.
Μετά τον πρώτο γύρο κάτσαμε κανα 20 λεπτο χαλαρά με συζήτηση μέχρι ο Κόναν ο Βάρβαρος μαζέψει δυνάμεις για τον δεύτερο γύρο.
Και ο δεύτερος ήταν επικός σαν τον πρώτο.
Συνολικά ήταν μια πολύ καλή συνάντηση την οποία θα επαναλάβω.
Merry Christmas folks.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου