Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Στεισι..ουκρανη πιτσιρικα,ηλικιακα οσο λεει το γραφειο19-20,πανεμορφο προσωπο γαλανα ματια καρε ξανθο μαλλι,πολυ ωραιο συμμετρικο σωμα ,χανει μονο λογο του οτι ειναι κοντη γυρω στο 1,60,βυζια μεγαλα γεματα 4αρια με μεγαλες ρωγες,ποδια οκ,κωλαρακι πολυ ομορφο επισης.αν ηταν 1,75, σωμα θα ηταν 9+.
μπηκε στο δωματιο,αμηχανη και απο την πρωτη στιγμη καταλαβα οτι δεν θα εχουμε ιδιαιτερες συγκινησεις.καθησε διπλα μου χωρις να κανει τιποτα και σιγα σιγα αρχισα να την φιλαω για να χαλαρωσει .την περιποιηθηκα λιγο και εκει εδειξε να το απολαμβανει ,το μουνακι της κλειστου τυπου πολυ ομορφο , δαχτυλα μεσα οχι,πιπα μετρια ,σεξ 3 στασεις με καποια more και yes,αλλα καμμια πρωτοβουλια,οπως την πηγαινα εγω ,και φιλια 2-3 πεταχτα στην αρχη και στην διαρκεια ,χωρις γλωσσα φυσικα .αγγλικα κατι ξερει μπορεις να συννενοηθεις .προτεινεται μονο για πιπινολαγνους που εχουν ορεξη να κανουν τους δασκαλους.καλα να περνατε

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
callahan
Μέγας
24
Πόντοι:
4.587
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck, BisexualWannabe και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2024
Εκανες την αρχη...
review reaction 1 hornyasfuck
18 Δεκεμβρίου, 2024
Εν τω μεταξύ λέει εμπειρία φιλενάδας και γαλλικό φιλί στο προφίλ.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
19 Δεκεμβρίου, 2024
Ήμουν σε δίλλημα αλλά η έλλειψη κριτικών με έκανε να διστάζω.. μάλλον αδερφέ με γλίτωσες. Κρίμα γιατί στις φωτός το σωματάκι της είναι φωτιά..
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625
19 Δεκεμβρίου, 2024
ειχε ξαναερθει και εφυγε μετα απο 2-3 μερες..δεν της αρεσει η δουλεια προφανως.η συμπεριφορα της ομως δεν ειναι προκλητικα αδιαφορη,ειναι περισσοτερο αμηχανη.στο πηδημα δεν δυσαναχετουσε ,το αντιθετο.αν ξεπερασει το ψυχολογικο και βελτιωσει την προσεγγιση στον πελατη και το στοματικο, μπορει να βελτιωθει...
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, BigMountain
22 Δεκεμβρίου, 2024
Και την προηγούμενη φορά και αυτή τη φορά προσπάθησα να την κλείσω και το γραφείο κάθε μέρα μου λέει πως δεν είναι διαθέσιμη. Σε κάποια φάση στις 16:00, μου γράφουν για incall στις 17:00 (που δύσκολο όταν έχει κίνηση στην Αθήνα και αν δε μένεις κέντρο). Δεν ξέρω αν έχει η κοπέλα τις μέρες της ή παίζει κάτι άλλο, αλλά και το γραφείο παίρνει κίτρινη κάρτα εδω. Ιδανικά θα έπρεπε να πάρει θέση και να εξηγήσει την κατάσταση
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
23 Δεκεμβρίου, 2024
escoman,τι θες να σου εξηγησει το γραφειο?αν εχει περιοδο,πονοκεφαλο,την εχει κλεισει πελατης ολη την μερα ,η εχει ρεπο η ειναι full booked?..τι σημασια εχει?.στειλε απο την προηγουμενη μερα αν προφανως εχει ζητηση...
review reaction 1 hornyasfuck
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6