Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 23654
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Kαλησπεριζω τους μυστες στα χρονια της νιοτης που εκανα και εγω τις τρελες μου περασα και εζησα αρκετα χρονια στην λατινικη Αμερικη συγκεκριμενα Αργεντινη,Βραζιλια.Χιλη δεν ειχα καποιες βασεις μορφωσης η καποιο επαγγελμα που θα μου απεφερε λεφτα για να παω εκει πιο πολυ ηταν η μη αισθηση φοβου που βγαζει η νεοτητα η περιεργεια και η τρελα που κουβαλαει ενας νεος.Περασα ομορφες αλλα και πολυ δυσκολες καταστασεις σε αυτες τις χωρες εγινα ενα με τους κατοικους δεν ημουνα ενας προνομιουχος τουριστας που πηγε με χαρτι για να κανει σεξ να βγαζει φωτογραφιες και να κανει εντυπωση εκανα διαφορες δουλειες οπως να μαζευω σταφυλια στο Μendoza Αργεντινη .Εργατης στο λιμανι του Manaus στην Βραζιλια δουλεψα και ως μπαρμαν και στις τρεις χωρες τα λεφτα δεν ηταν καλα και οι συνθηκες για μενα οπως και για τους απλους ανθρωπους που ζουν εκει οπως ηταν πολυ δυσκολες εκανα ομως τις κοινωνικες επαφες μου γνωρισα πολλους και ενταξει ανθρωπουςεκανα και αρκετες σχεσεις με γυναικες και δεν μετανιωσα ποτε που πηγα και ξοδεψα των χρονο μου σε αυτα τα μερη .Οταν εχεις σχεση με λατινα εχεις την κολαση και των παραδεισο μαζι δοτικες αλλα και ζηλιαρες,Κτητικες αλλα και αδιαφορες σαν σχεση λοιπον ειχα εμπειρια αλλα ποτε δεν ειχα δοκιμασει με Εταιρα λατινα.
Διαβαζωντας λοιπον τους Μυστες ειπα να δοκιμασω
Εταιρα με σωμα μοντελου ωραιο στηθος γενικα μια διαφορετικοτητα απο τις φωτογραφιες που βλεπουμε απο αλλες λατινες μεγαλη περιφερεια φουσκωμενα βυζια και αισθητικες παρεμβασεις ολα φυσικα μαζι με ενα συμπαθητικο πρωσωπο.
Μπηκε μαγγωμενη και αναγνωριστικα οπως γινεται συνηθως την καλοσορισα με το κερασμα αρχισε να μου μιλαει στα ισπανικα την αρχιζω στην καβλαντα στα βραζιλιανικα.διακρινω την εκπληξη στο προσωπο της,με αρχιζει τα πως που γιατι,τις εξιστορω .τις δειχνω φωτογραφιες απο 2 μπαρ που δουλεψα στο πορτο αλεγκρε νεαρος και ομορφοπαιδο με θαμωνες και γυναικες εχει παθει τσοτσο .την ρωταω τι επιτρεπει να κανω και τι οχι μαζι της καθως στην χωρα της το σεξ ειναι σαν εθνικο σπορ και δεν χρειαστηκε να πληρωσω ποτε οποτε δεν εχω εμπειρια με κοιταγε αποσβολωμενη,και χωρις μιλια.την ρωταω αν θελει να φυγει πληρωνωντας της μια ωρα μηπως και δεν τις αρεσω πραγματικα την ειχα σαλταρει τελειως,μου κανει επιθεση με παθιασμενα φιλια και ερωτικη διαθεση,στοματικο προς μετριο σεξ ερωτικο. λαγνο. σε χαλαρες και υψηλες στροφες στο 2ωρο 3καταθεσεις ολες στο στομα με βλεμα πορνοσταρικο απο εκεινη υπεπεσα και σε παραπτωματα αλλα
ηθελε και εκεινη σπατουλαρισα και τις 2 τρυπες γευστικες και μυρωδατες περασα καλα και οπως παντα το λεω με βαση τα δικα μου γουστα σε ευχαριστω Monick,να μαστε καλα παμε για αλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
51
Πόντοι:
6.825
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tourtouristas, hornyasfuck, Pinoklis και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2024
Μυστες να με συχωρεσετε εγραψα γρηγορα και βιαστικα και γινανε καποια λαθη στην συμπληρωση της φορμας
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Haris
18 Δεκεμβρίου, 2024
Νάτος καί ὁ Βασιλάκης Καΐλας στὸ φόρουμ!
review reaction 3 Haris
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2